۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۲
کد خبر: ۴۲۸۲۶۶

مشکلات مسلمانان مقیم آمریکا پس از مرگ

مسلمانان آمریکا تنها در دوران زندگی خود با مشکلات عدیده مواجه نیستند؛ بلکه این مشکلات پس از مرگ نیز دست از سر آنان بر نمی‌دارد.
مشکلات مسلمانان مقیم آمریکا پس از مرگ

 

به گزارش خبرگزاری رسا، مسلمانان مقیم آمریکا از هزینه گزاف کفن و دفن ناراضی هستند و به عدم همکاری مقامات این کشور برای دفن مردگان طبق اصول اسلامی اعتراض دارند.


 
مرگ علی محمود، جوان تونسی در آمریکا در سال۲۰۱۱  به بحث‌های داغ و جنجالی گروه‌های مسلمان مقیم ایالت نیویورک منجر شد که هنوز هم پایان نیافته است.


 
این جوان هنگام خواب دچار مرگ شده بود و پلیس جستجوی فراوانی کرد تا توانست بستگان وی را در تونس پیدا کند.


 
دوستان علی حق دفن وی را بدون موافقت خانواده‌اش نداشتند؛ بنابراین جسد علی بیش از ۳ هفته در سردخانه باقی ماند.

 

به گفته جمال خلاد، دوست علی مشکل اصلی این است که هزینه دفن اسلامی در آمریکا بسیار بالا است و اغلب خانواده‌ها توانایی پرداخت آن را ندارند و از سویی هزینه انتقال جسد به کشورهای عربی نیز چند برابر بیشتر است.


 
۵ هزار دلار؛ هزینه دفن اسلامی در آمریکا

 

به گفته خلاد، هزینه دفن اسلامی در آمریکا به طور متوسط حدود ۵ هزار دلار است و هزینه انتقال جسد علی محمود به تونس نیز به ۲۵ هزار دلار می‌رسد.
 


وی افزود: «خانواده علی خواستار انتقال جسد فرزندشان به تونس شده بودند. برای انتقال جسد علی به کمک دوستان و عرب‌های مقیم نیویورک توانستیم مبالغی کمک‌های نقدی جمع‌آوری کنیم؛ اما این کمک‌ها نتوانست هزینه کلان انتقال جسد را تأمین کند.»


 
خالد گفت: «خانواده علی در نهایت بر خلاف میلشان تسلیم شدند و ما مجبور شدیم جسد علی را در گورستانی غیر اسلامی دفن کنیم که هزینه آن هم کم نبود.»


 
عدم اختصاص قبرستان ویژه مسلمانان در نیویورک


 
مسلمانان ساکن نیویورک پیشتر مردگان خود را در گورستان مونت سینای دفن می‌کردند؛ اما به دلیل افزایش تعداد مسلمانان و مشکل بُعد مسافت، هزینه کفن و دفن به شدت بالا رفته است.


 
شورای روابط اسلامی آمریکا از سال ۲۰۱۱ خواهان اختصاص گورستان اسلامی در نیویورک شده است تا مسلمانان نیویورک ناچار به دفن بستگان خود در ایالت نیوجرسی نشوند؛ اما تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.


 
ابراهیم هوبر، مدیر شورای روابط اسلامی آمریکا گفت: «تعداد مسلمانان در نیوریورک در حال افزایش است؛ گورستان نیویورک پر شده و ما خواهان قبرستان دیگری در لانگ آیلند هستیم.»


 
وی دفن مردگان مسلمان در ایالتی دیگر را غیرعاقلانه دانست و افزود: برخی خانواده‌های مسلمان مایل نیستند بستگانشان در گورستان‌های غیر اسلامی به خاک سپرده شوند.


 
 به گفته هوبر، بر اساس موازین دین مبین اسلام، میت باید به سرعت به خاک سپرده شود و انتظار ۳ روزه تا پایان تعطیلات آخر هفته برای دفن مُرده با شریعت اسلامی در تناقض است./982/ب101/د

ارسال نظرات