جهاد اقتصادی می تواند قدرت معنوی و مادی نظام اسلامی را جلوهگر کند
حجت الاسلام مجتبی کاظمی، دبیر کارگروه جریان شناسی فرهنگی معاصر موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: تحلیل اینکه چرا مقام معظم رهبری در سالی که ملت های منطقه درگیر جهاد در راستای بیداری اسلامی هستند، سال نود را به سال جهاد اقتصادی نامیدند باید به درستی و دقت صورت گیرد.
وی ادامه داد: جهاد اقتصادی یک شعار اقتصادی نیست بلکه یک سری هدفگذاری برای ایجاد تغییرات گسترده در بدنه کشور است.
این دانش آموخته موسسه امام خمینی(ره) توضیح داد: جهاد اقتصادی نیازمند ایجاد یک حرکت جدید در بستر فرهنگی جامعه است.
وی بیان داشت: امروز نظام غربی در نقطه کانونی اقتصاد با شکست مواجه شده است و نظریات اقتصاد لیبرالی و سرمایهداری با چالش مواجه شده است.
وی با اشاره به اینکه باید از فضای موجود بهترین استفاده به نفع نظام جمهوری اسلام ایران شود، گفت: امروز ایران اسلامی باید با تکیه بر دانش انسانی اسلامی، مدلی را سامان دهد که در جهان کارساز باشد.
حجت الاسلام کاظمی با تاکید بر اینکه ملت های مسلمان و مردم ایران نباید احساس فرودستی داشته باشند، ادامه داد: جهاد اقتصادی می تواند قدرت معنوی و مادی برای نظام اسلامی به ارمغان بیاورد.
دانش آموخته حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه جهاد اقتصادی نیازمند همت و کار مضاعف است ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران در حد یک الگوی سیاسی باقی مانده است که جهاد اقتصادی می تواند آن را به مرحله مدل رسانده و سبب تثبیت آن شود.
حجت الاسلام کاظمی گفت: در سال جهاد اقتصادی با کوشش و تلاش باید مدل اسلامی ایرانی پیشرفت به الگوی امیدبخش امت های مسلمان تبدیل شود.
وی اظهار داشت: در زمانی که ملت های مسلمان در حال مبارزه با استکبار و حاکمان خود فروخته برای ایجاد حکومتی پایدار هستند و از سویی دیگر مدل حکومت غرب با تنگنا مواجه شده است، جهاد اقتصادی می تواند جایگاه والای ایران و گفتمان اسلامی را به خوبی هویدا کند. /909/ت302/ع