گزینش افراد نخبه و مستعد برای تحصیل در حوزههای علمیه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام رکنی، مدیر سفیران هدایت بندر لنگه امروز در نشست سراسری مسؤولان و مدیران سفیران هدایت با اشاره به ویژگیهای یک مدرسه علمیه مطلوب، خواستار دقت در گزینش و انتخاب افراد نخبه و مستعد برای تحصیل در حوزههای علمیه شد.
امام جمعه بندر لنگه افزود: هرگز نباید کسی که از دانشگاه جامانده به خاطر مسائل حاشیهای وارد حوزههای علمیه شود؛ چراکه چنین طلبهای چندان موفق نخواهد بود و انگیزه لازم برای تحصیل نخواهد داشت.
وی از آشنایی با قرآن و روخوانی به عنوان یکی از شرایط گزینش در مدارس علمیه نام برد و اظهار داشت: کسی که در طول دوازده سال تحصیل در آموزش و پرورش، روخوانی قرآن را یاد نگرفته است، چگونه با تفسیر قرآن در حوزه آشنا میشود.
مدیر سفیران هدایت بندر لنگه با اشاره به اهمیت انتخاب طلاب از خانوادهای اصیل و سالم، توجه و ارتباط با این خانوادهها، بر برگزاری جلساتی با خانوادههای طلاب و دادن امکانات به آنان را تأکید کرد.
وی اظهار داشت: اگر به خانواده طلاب توجه نکنیم، امکانات لازم را در اختیار آنان قرار ندهیم و آنان را از لحاظ فرهنگی تغذیه نکنیم، زیر پای طلبه را خالی خواهند کرد.
حجتالاسلام رکنی در بخش دیگری از سخنان خود علم بدون تزکیه را فاقد اثر دانست و تصریح کرد: حتیالامکان طلاب بومی و از همان منطقه انتخاب شوند که البته یکی از فلسفههای تشکیل حوزههای علمیه سفیران هدایت همین است.
وی تأمین حداقل امکانات رفاهی برای طلاب را ضروری دانست و افزود: اگرچه در تأمین امکانات نمیتوان با دانشگاهها رقابت کرد، اما فراهم کردن حداقل امکانات برای طلبه، سبب میشود در برابر برادر دانشجوی خود احساس حقارت نکند.
امام جمعه بندر لنگه، تبلیغات هفتگی و اعزام طلاب به روستاها، تأسیس کتابخانه مجهز با امکانات روز، تعامل و ارتباط خوب با دیگر حوزهها، مسؤولان منطقه و استان برای سهولت در انجام کارها را از دیگر ویژگیهای مدرسه علمیه مطلوب برشمرد.
وی همچنین با بیان اینکه مدیر یک مدرسه نقش بسزایی در موفقیت آن مدرسه خواهد داشت، گفت: مدیر یک مدرسه مطلوب نخستین کسی است که صبح وارد مدرسه میشود و ارتباط تنگاتنگی با مسؤولان و طلاب دارد. /920/پ202/ع