۱۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۱۱۶۴۶۶
حجت‌الاسلام فرحزاد:

تبلیغ و ترویج صحیح فرهنگ غدیر بسیاری از مشکلات جهان اسلام را حل می‌کند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم ضرورت تبیین صحیح غدیر در جوامع اسلامی را خواستار شد و افزود: امروز مردم کشورهای اسلامی، فوتبالیست، هنرپیشه و سیاستمداران ما را می‌شناسند اما از حادثه غدیر شناخت چندانی ندارند.
حجت الاسلام حبيب الله فرحزاد


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام حبیب‌الله فرحزاد، از اساتید حوزه علمیه قم در جلسه درس اخلاق دانشگاه ادیان و مذاهب که بعد از ظهر امروز در نمازخانه این دانشگاه برگزار شد با اشاره به آیات و روایات، اهمیت اخلاق در دین اسلام را یادآور شد و عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) در جواب سوال شخصی که چهار مرتبه از ایشان پرسید دین چیست، فرمودند دین حُسن خلق است.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه همه جنایت‌ها و فتنه‌ها در حال غضب صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: دین اسلام برنامه‌های زیادی برای کنترل خشم دارد و توصیه‌های فراوانی برای خوش اخلاقی با مردم ارائه داده است که توجه به آنها انسان را از رذائل اخلاقی دور خواهد کرد.

حجت‌الاسلام  فرحزاد با اشاره به اینکه رفتار و کردار روحانیت نقش مهمی در تثبیت و تخریب دین در بین مردم دارد، اظهار داشت: اگر عالم باشیم اما حُسن خلق نداشته باشیم به ضرری برای اسلام تبدیل خواهیم شد، اما با رفتار مناسب، دنیایی را شیفته خود خواهیم کرد.

این استاد حوزه علمیه اضافه کرد: مرحوم آیت‌الله سید محسن امین، صاحب اعیان الشیعه، ده سال در میان اهل سنت دمشق با سختی زندگی کرد و بد رفتاری‌های فراوانی را متحمل شد اما با پیروی از سنت پیامبر اکرم(ص) و خوش رفتاری و تحمل سختی‌ها تا حدی پیش رفت که اهل سنت دست وی را می‌بوسیدند و نماز میت علمای خود را به ایشان می‌سپردند.

وی در ادامه از کوتاهی در شناساندن غدیر به جهانیان انتقاد کرد و ابراز داشت: امروز مردم کشورهای اسلامی، فوتبالیست، هنرپیشه و سیاستمداران ما را می‌شناسند، اما از حادثه غدیر شناخت چندانی ندارند و این به خاطر کوتاهی ما در شناساندن غدیر و حضرت علی(ع) به جهان اسلام است، وظیفه ما است که به دور از جنجال و بی احترامی به اهل سنت، فضایل و مناقب ایشان را بازگو کنیم.

حجت‌الاسلام فرحزاد خاطرنشان کرد: اگر ما قبول کنیم پیامبر اعظم(ص) بعد از خود جانشینی را معرفی نکرده - که این خلاف سیره انبیا(ع) است - اما سخن ما این است که اگر قرار بود ایشان ولیّ برای امت انتخاب کنند از چه واژه‌ای استفاده می‌کردند؟ حدود بیست عنوان در خود منابع معتبر اهل سنت وجود دارد که پیامبر(ص) از واژه‌های «خلبفتی، وصیّی، وزیری، امام، قائد، امیرالمؤمنین، کنفسی، بمنزلة هارون من موسی» و دیگر تعابیر اینچنینی در خصوص امام علی(ع) استفاده کرده‌‌اند.

وی با استفاده از آیات و روایات به اهمیت بالای غدیر اشاره کرد و اظهار داشت: امام رضا(ع) فرمودند اگر مردم حقیقت این روز را درک کنند ملائکه روزی ده بار با آنها مصافحه می‌کنند، و دو برابر کسانی که در شب قدر بخشیده می‌شوند در روز عید غدیر از آتش جهنم رها می‌شوند.

حجت‌الاسلام فرحزاد در پایان تصریح کرد: بنابر روایات ثواب اطعام و عیدی دادن در این روز مانند این است که 124 هزار پیامبر را میهمان کرده باشیم. با تبلیغ و ترویج صحیح فرهنگ غدیر بسیاری از مشکلات جهان اسلام حل می‌شود./927/پ202/ع

ارسال نظرات