انتقاد آیتالله نوری همدانی از عرضه برخی آثار در نمایشگاه بینالمللی کتاب
خبرگزاری رسا ـ حضرت آیتالله نوری همدانی، از عرضه برخی کتب تدوین شده بر اساس فرهنگ غربی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انتقاد کرد و از مسؤولان ذیربط خواست به این مساله رسیدگی کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیتالله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید روز شنبه در دیدار جمعی از معلمان نمونه کشور و استان قم، با بیان آیات و روایاتی درباره اهمیت تعلیم و تربیت و کار فرهنگی، خطاب به حاضران، گفت: فرهنگ قرآن و اهل بیت(ع) به دست شما برقرار می ماند، شما باید استعدادهای درونی افراد را شناسایی کنید و در مسیر دین به شکوفایی و رشد برسانید.
وی کار فرهنگی را از مشکلترین کارها توصیف کرد و افزود: شما با کودکان و نوجوانانی سر و کار دارید که هرکدام سلیقه و استعدادی متفاوت دارند و از خانوادههایی با فرهنگهای گوناگون هستند، کارکردن در چنین شرایطی بسیار سخت است؛ مسؤولان آینده این کشور به دست شما تربیت می شوند و شما باید این استعدادهای بالقوه را به فعلیت برسانید.
این مرجع تقلید با تاکید بر اسلامی کردن علوم انسانی اظهارداشت: اینکه در مدارس و دانشگاهها نمازجماعت برگزار شود دلیل بر اسلامی بودن آنها نیست، باید هر علمی که شما تدریس می کنید به خدا منتهی شود، البته گام هایی در این مسیر برداشته شده است ولی هنوز به نقطه ایدهآل نرسیده ایم.
حضرت آیتالله نوری همدانی با اشاره به اینکه در دوران طاغوت به دلیل سیطره استکبار بر کشور، سایه فرهنگ و علوم غربی بر سر مردم ایران سنگینی میکرد، گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی بنیانهای فرهنگی ما نیز تغییر کرده است ولی متاسفانه باز می شنویم که در نمایشگاه کتاب امسال 80 درصد کتابها بر اساس فرهنگ های غربی عرضه شده است.
وی با توصیه به خودسازی معلمان بیان داشت: روحیات، افکار و عملکرد معلم تاثیر مستقیم بر روی شاگردان دارد، معلم باید نخست خود را بسازد و سپس جامعه را تربیت کند.
این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در بیان فضیلت تعلیم و تربیت، گفت: هر قدم و نیت الهی شما ثواب فراوانی دارد، مقدس ترین کارها کار فرهنگی است، من افتخار می کنم که در عالم طلبگی معلم هستم.
حضرت آیتالله نوری همدانی نصیحت و موعظه را یکی از مهم ترین کارها در کنار تعلیم دانست و خطاب به معلمان حاضر در جلسه تصریح کرد: با بیان حالات بزرگان و علما شاگردان خود را برای تحمل رنج زحمت علمآموزی آماده کنید.
وی تسلیم بودن شاگرد در برابر استاد را از مهم ترین مباحث تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت: این روحیه را در شاگردان خود تقویت کنید، بزرگترین معلم بشریت پیامبر(ص) است ولی امثال ابوجهل ها تسلیم او نشدند و راه ضلالت را در پیش گرفتند./928/پ202/ج
ارسال نظرات