قائم مقام مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما:
برنامههای سرگرمی رسانههای کفر به دنبال غفلت انسان از خود و خدا هستند
خبرگزاری رسا ـ قائم مقام مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما گفت: برخی شبکههای ضد دینی، به ظاهر فقط به دنبال سرگرم کردن مخاطب هستند، اما در واقع با ایجاد سرگرمی و جذب مخاطب٬ به دنبال غافل کردن انسان از خود٬ خدا و دین هستند تا نظام ارزشی مخاطب را تغییر دهند.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد٬ احمد پهلوانیان٬ قائم مقام مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما، امروز هفتم آبان در نشست تخصصی تهاجمات رسانهای غرب ضد اسلام که در جامعه المصطفی العالمیه مشهد برگزار شده بود، گفت: هدفی که دشمن از این هجمهها دنبال میکند٬ خاموش کردن نور الهی در دل مؤمنان است.
وی افزود: این هجمهها از ابتدای ظهور اسلام تا به امروز وجود داشته و در زمان حال٬ موج رسانهای٬ ویترین این تهاجمات است؛ امروز شیطان برای مقابله با فرهنگ توحیدی٬ تمام برگهای برنده خود را رو کرده که میتوان گفت، بخش اعظمی از این فعالیتها در قالب رسانه است.
وی با اشاره به سخنان رهبری که دشمن در حوزه رسانه بسیار جلوتر است، گفت: رسانهها تأثیری آنی و مقطعی ندارند، بلکه تأثیری تدریجی و بدون واکنش دارند به این گونه که در طول زمان٬ برای مخاطب، ارزشی را به ضد ارزش تبدیل میکنند و برعکس.
پهلوانیان به تشریح شبکههای موضوعی ماهواره پرداخت و گفت: رسانههای کفر در قالب شبکههایی با موضوع سرگرمی و تفریحی٬ رسانههای خبری٬ شبکههای مستهجن و غیر اخلاقی و رسانههای به اصطلاح دینی، تقسیم میشوند که هر کدام در قالب موضوعات خود اهداف مشخصی را دنبال میکنند.
وی افزود: شبکههای سرگرمی به ظاهر فقط به دنبال سرگرم کردن مخاطب هستند، اما در واقع با ایجاد سرگرمی و جذب مخاطب٬ به دنبال غافل کردن انسان از خود٬ خدا و دین هستند تا نظام ارزشی مخاطب را تغییر دهند؛ در کشور ما٬ دو شبکه GEM TV و manoto پرمخاطبترین شبکههای فارسیزبان هستند که شبکه monoto در قالب سرگرم کردن٬ سعی در تغییر معنای شعارهای پر کاربرد بین مردم دارد که برنامههای آن٬ پوششی بر ماهیت اصلی بهایی و فراماسونی آن دارد.
وی در ادامه اظهار داشت: در بین شبکههای خبری٬ شبکه BBC بزرگترین منبع انتشار خبر است که با شعار انتقال درست و سریع اخبار و اطلاعات٬ به مهندسی اخبار در جهت اهداف خود میپردازد که در سال 88 وضعیت آن مشخص شد، همچنین در تمام تحولات و درگیریهای سوریه، فعالیت و توطئه دو شبکه الجزیره و العربیه صورت گرفت که با وارونه نشان دادن تحولات و مهندسی اخبار، به سود خود بهره بردند.
قائم مقام مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما تصریح کرد: شبکههای دینی به چند دسته تقسیم میشوند که یکی از آنها شبکههای مبلغ مسیحیت راستگرا، شاخه تندرو مسیحیت است، شبکههای تبلیغی که به زبانهای مختلف در حال پخش هستند و البته شبکههای «محبت٬ تی وی پرشیا٬ هفت و نجات» از جمله فارسیزبانان آن هستند.
وی با اشاره به شبکههای تبلیغ بهاییت و مکاتب بشری٬ در خصوص شبکههای اسلامی گفت: شبکههای اسلامی نیز به چند شاخه تقسیم میشوند که برخی از این شبکهها به تبلیغ سلفیگری٬ برخی تبلیغ اهل تسنن و برخی نیز به تبلیغ تشیع میپردازند که تعداد آنها کم است.
وی ادامه داد: برخی شبکههای شیعی٬ به اسم شیعه تلاش در ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی دارند که البته این کار یعنی خدمت به آمریکا و انگلیس.
این استاد دانشکده صدا و سیما خاطر نشان کرد: هیچ شبکه دینی وجود ندارد که علیه ادیان دیگر صحبت کند٬ تنها مذهبی که در تمام شبکههای دینی دنیا٬ علیه آن برنامهسازی میشود٬ مذهب شیعه است که این برهان روشنی بر حقانیت تشیع است؛ جز شبکههای ماهوارهای٬ کمپانیهای فیلم سازی نیز چنین وظیفهای در تخریب اسلام و تشیع به عهده دارند که ساخت فیلم موهن به پیامبر اکرم(ص)، آخرین کار از این دست بود.
وی افزود: فیلمهای «الحسن و الحسین» و «الفاروق عمر» که پرهزینهترین سریال جهان عرب شناخته میشود٬ توسط دو شبکه mbc و الجزیره ساخته شده و نقل غیر واقعی از رخدادهای آن دوران انجام داده است؛ در این فیلم٬ علی(ع) فردی جنگجو و خونریز نمایش داده میشود و عمر، شخصیتی لطیف و فرهنگی به نمایش درمیآید.
وی در خصوص فیلم موهن اظهار داشت: اولین واکنشها در مقابل این فیلم از مصر آغاز شد، چون سازندگان این فیلم مصری بوده و بخشهایی از این فیلم نیز در تلویزیون مصر به نمایش درآمده بود؛ غرب به اسم آزادی بیان، جلوی انتشار این فیلم را نمیگیرد٬ اما اگر کسی وارد حوزه هولوکاست و صهیونیسم شود، آزادی بیان معنایی پیدا نمیکند.
پهلوانیان خاطرنشان کرد: در طول تاریخ تشیع٬ مدیران و صاحبان رسانههای هر زمان٬ علما و فضلای دوران بودند، اما رسانههای مدرن امروز، چالش جدی ایجاد کردهاند که علما و فضلای حوزهها باید به آن ورود پیدا کنند، مدل کنونی رسانه داخلی٬ مدل غربی است که باید در این حوزه بر اساس مبانی دینی و فقهی و با معرفی خود٬ به تولید فکر در این زمینه پرداخت.
وی در پایان گفت: تشیع نیاز به توسعه کمی و کیفی رسانههای متعلق به شیعه و ترویج فرهنگ شیعی دارد و باید به نقطهای برسد که هر شیعه یک رسانه باشد که هرگاه به این نقطه رسید٬ زمان ظهور امام مهدی(عج) خواهد بود. /932/پ202/س
ارسال نظرات