۰۱ آذر ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۸
کد خبر: ۱۴۷۶۱۷
آیت‌الله اراکی:

جهل مهم ترین چالش در برابر طرح وحدت اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی از طرح وحدت و تقریب بین مسلمانان به عنوان مقدمه دیگر طرح‌های اسلامی یاد کرد و گفت: مطرح شود، افزود: چالش‌‌های در برابر این طرح، از جهل و نادانی و نفس‌های مریض و مغرض نشأت می‌گیرد.
آيت الله محسن اراکي

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت‌الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دیدار با ابراهیم جعفری، رییس ائتلاف ملی عراق، حجت الاسلام والمسلمین جواد خالصی از علمای برجسته عراق و جمعی از شخصیت‌های عراقی بر لزوم نهادینه شدن تقریب در جهان اسلام تأکید کرد و گفت: عراق باید مرکز تقریب در جهان اسلام باشد.

وی در این دیدار درباره مسائل مختلف جهان اسلام به بحث و تبادل نظر پرداخت و با اشاره به تلاش‌های دشمنان اسلام به ویژه نقشه‌های صهیونیستی، آمریکایی در دوران کنونی، خاطرنشان کرد: دشمنان تلاش دارند درگیری «اسلامی، صهیونیستی» را به درگیری «اسلامی، اسلامی» مبدل ساخته و تفرقه و تنش در بین مسلمانان را گسترش دهند.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی با بیان این که مهم‌ترین سیاست در حال حاضر طرح وحدت و تقریب بین مسلمانان است و این طرح می‌تواند به عنوان مقدمه دیگر طرح‌های اسلامی مطرح شود، افزود: چالش‌های در برابر این طرح، بیشتر جنبه داخلی دارد که از جهل و نادانی و نفس‌های مریض و مغرض نشأت می‌گیرد.

آیت‌الله اراکی، عراق را به عنوان پایگاه اصلی تقریب در بین مذاهب اسلامی پیشنهاد کرد و اظهار داشت: عراق اینک به جبهه فتنه‌های مذهبی و رویارویی پیروان مذاهب اسلامی تبدیل شده است که نقش علما برای نهادینه ساختن طرح تقریب و توسعه آن بیش از پیش نمود می‌یابد.

وی به تلاش‌های مجمع تقریب برای وحدت آفرینی در عراق اشاره و تصریح کرد: برای تأسیس مجلس اعلای تقریب در عراق با مشارکت علمای مذاهب مختلف اسلامی در هفته وحدت امسال، تلاش‌هایی صورت گرفته که نیازمند حمایت علما و اندیشمندان از این طرح است.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی به بیان برنامه این مجمع برای هفته وحدت پرداخت و گفت: از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در کنفرانس امسال، بررسی راهکارهای حل بحران سوریه و اجرای عملی آن است؛ از همه علمای امت اسلامی اعم از شیعه و سنی دعوت می‌کنیم در این راستا راه حل‌هایی ارائه دهند تا این تلاش‌ها به سرانجام برسد.

 

ابراهیم جعفری، رییس ائتلاف ملی عراق نیز در این دیدار با تقدیر از تلاش‌های کشورمان برای حل بحران سوریه بر ضرورت پیگیری مصوبات کنفرانس سوریه در تهران و حل این بحران از طریق گفت و گو تأکید کرد. /993/د102/ی
ارسال نظرات