۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۲
کد خبر: ۱۴۹۲۹۴
قدیری ابیانه:

مهندسی فرهنگی مطلوب کشور تحقق نیافته است

خبرگزاری رسا ـ قدیری ابیانه گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مدت خدمات و دستاوردهای زیادی داشته است اما باید بداند که راه نرفته هم بسیار دارد و آن مهندسی فرهنگی که باید صورت می‌گرفت در حد مطلوب تحقق نیافت که مظاهر آن فیلم‌های ایرانی، وضعیت حجاب، بی بند و باری‌ها و... می‌باشد لذا انتظار می‌رفت که کار بیشتری صورت گیرد.
محمدحسن قديري ابيانه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر محمد حسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک به مناسبت سالروز تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا اذعان داشت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مدت خدمات و دستاوردهای زیادی داشته است اما باید بداند که راه نرفته هم بسیار دارد و آن مهندسی فرهنگی که باید صورت می‌گرفت در حد مطلوب تحقق نیافت که مظاهر آن فیلم‌های ایرانی، وضعیت حجاب، بی بند و باری‌ها و... می‌باشد لذا انتظار می‌رفت که کار بیشتری صورت گیرد.

وی با تاکید بر این‌که شورای عالی انقلاب فرهنگی یک حالت ستادی نسبت به دستگاه‌های فرهنگی کشور دارد افزود: این عدم موفقیت مطلوب نخست به دلیل ضعف بخش‌های فرهنگی و دوم مورد استحاله قرار گرفتن افرادی که فعالیت فرهنگی انجام می‌دادند می‌باشد.

قدیری ابیانه دلیل عدم اجرای مصوبات این شورا را نخست کامل اجرا نکردن دستگاه‌های مسئول خواند و در ادامه افزود: افراد مجری نیز ممکن است خودشان دچار مشکلات فرهنگی باشند؛ مانند بسیاری از برنامه‌های رادیو و تلویزیون و همچنین محافل فرهنگی با رنگ و بوی انقلابی و ... لذا نیاز به نیروهای مومن، معتقد، آشنا و بیدار در بخش‌های مختلف فرهنگی کشور که بتوانند تصدی امور را در دست بگیرند روشن است.

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با توجه به این‌که افرادی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستگاه‌های اجرایی نظام نیز مسئول هستند، در رابطه با دلیل عدم اجرای مصوبات این شورا گفت: ممکن است یک دلیل اعتقاد نداشتن فرد به مصوبه باشد؛ به عنوان مثال هر کجا هر کسی در مخالفت با بی‌حجابی فعالیتی انجام داده است با مخالفت دولت که رییس آن رییس این شورا نیز می‌باشد روبرو شده است، شاید دولت با نوع فعالیت مخالف باشد اما تا کنون هیچ نوع فعالیتی در این رابطه از خود دولت مشاهده نشده است.

قدیری ابیانه افزود: در مرحله بعدی باید بررسی شود که آن دستگاه اجرایی، برای اجرا نیروهای لازم را دارد یا این‌که توانایی لازم را برای انجام امور ندارد.

وی در پایان گفت‌و‌گو در رابطه با فیلم‌های اخیر که با بودجه دولت نیز درست شده است اظهار داشت: این ضعف ممکن است از شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد یا از وزارت ارشاد که نظارت دقیق ندارد و یا از دولت، به نحوی که ممکن است وزارت ارشاد بخواهد مقابل آن فیلم بایستد اما دولت ممانعت کند، به عنوان مثال در زمانی که بنده سفیر دولت در مکزیک بودم سازمان میراث فرهنگی نمایشگاه صنایع دستی بزرگی در مکزیک برگزار می‌کرد اما متوجه شدم داخل این نمایشگاه مجسمه‌های مسهتجنی به نمایش گذاشته شده است و هنگامی که قصد ممانعت از برگزاری دوباره آن نمایشگاه را داشتم آقای مشایی مانع از ممانعت بنده شد، اما مشاهده کردیم او نه تنها با اصرار بر این امر مواخذه نشد بلکه در نامه‌ای که حتی رییس جمهور وقت آن را تا حد یک معصوم عزیز خواند سمت بالاتری به او داد.

این کارشناس عالی مدیریت استراتژیک در پایان تاکید کرد: تا زمانی‌که چنین افرادی در دولت و در دستگاه‌های اجرایی حضور دارند امیدی به بهتر شدن شرایط نیست./9598/ت302/ص

ارسال نظرات