۲۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۹
کد خبر: ۱۵۰۲۱۵
استاد حوزه و دانشگاه تبریز:

پژوهشگاه‌ حوزه علمیه آذربایجان راه اندازی شود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه تبریز با اشاره به این‌که برخی از پژوهش‌های حوزوی در سطح کلان قابل استفاده است، گفت: متأسفانه پژوهشگران‌ حوزوی به نسبت محققان دانشگاهی مغفول واقع‌ شده‌اند.
هفته پژوهش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، میکائیل جمال پور، استاد حوزه و دانشگاه تبریز امروز در جمع طلاب سطح سه حوزه علمیه خواهران الزهرا(س) تبریز اظهار داشت: حوزه‌های علمیه استان علیرغم این‌که دارای پژوهشگرانی برتر و ارزشمند هستند، اما از برخی همایش‌های پژوهشی و فراخوان‌های مقالات استقبال نمی کنند.

 

وی با تأکید بر این‌که برخی از پژوهش‌های حوزوی در سطح کلان قابل استفاده است، گفت: متأسفانه پژوهشگران‌ حوزوی به نسبت محققان دانشگاهی مغفول واقع‌ شده‌اند، چنانکه در برخی همایش‌های هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران نمونه، طلاب و اساتید پژوهشگر حوزه های علمیه حضور ندارند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی خطاب به نماینده ولی فقیه و ریاست عالی حوزه‌های علمیه استان خواستار راه‌اندازی پژوهشگاه‌ علوم و معارف اسلامی حوزه علمیه آذربایجان در تبریز شد و تصریح کرد: با راه‌اندازی این مرکز پژوهش‌های حوزوی و عرصه علوم انسانی و دینی جهت‌دهی شده و به صورت کاربردی در جامعه پیاده می شود.

 

جمال پور در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه و با تشریح مجاهدت شهید آیت الله مفتح در همگرایی حوزویان و دانشگاهیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: مطالبه اصلی امام راحل و شهید مفتح از ارائه نظریه وحدت حوزه و دانشگاه، یافتن مسائل مشترک و پرداختن عمیق به آن ها از سوی هردو نهاد بوده است.

 

وی راه اندازی دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه تبریز را اقدامی ارزشمند برای تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی از این دو نهاد علمی کشور دانست و گفت: امیدواریم این دبیرخانه با رویکردی کاربردی بتواند با ارائه راهکارهای مناسب فعالیت چشم گیری برای از بین بردن فاصله ها میان دانشگاه و حوزه داشته باشد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه تبریز با انتقاد از رویکرد مقطعی و مناسبتی نسبت به مسأله وحدت حوزه و دانشگاه افزود: توجه به وحدت حوزه و دانشگاه، ضرورت و نیاز همیشگی جامعه اسلامی است، اما متأسفانه یکی از آفت های مهم کشور تقویمی و مناسبتی شدن برخی از موضوعات است.

 

وی با بیان این‌که این‌گونه رفتار در رابطه با مسائل علمی، فرهنگی و سیاسی نمی تواند چندان مفید به حال جامعه باشد، گفت: هر چند در 30 سال گذشته اقدامات ارزشمندی برای تحقق حقیقی وحدت حوزه و دانشگاه انجام شده، اما باید پذیرفت که در این زمینه نیز به آفت تقویمی عمل کردن دچار شده ایم./935/پ203/ب

ارسال نظرات