۲۸ دی ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۷
کد خبر: ۱۵۳۴۸۰
معاون بین الملل حوزه:

دروس متداول حوزه پاسخگوی نیازهای بین المللی نیست

خبرگزاری رسا ـ معاون بین الملل حوزه های علمیه با بیان این که دروس متداول حوزه فقط به تربیت مبلغان در داخل کشور کمک می کند، گفت: با این شیوه نمی توان در عرصه تبلیغ بین الملل موفق بود.
حجت الاسلام حسن زماني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت ‌الاسلام محمدحسن زمانی معاون بین الملل حوزه های علمیه پنج شنبه شب در دیدار با آیت‌الله علوی گرگانی، با بیان این که در زمینه تبلیغ مکتب تشیع اقدام در خور توجهی انجام نگرفته است، گفت: فرصت های مناسبی برای ترویج مکتب اهل بیت(ع) در عرصه بین الملل وجود دارد که این امر ناشی از علاقه مردم جهان به اسلام، مکتب تشیع و انقلاب اسلامی ایران است.
وی با تأکید بر این که زمینه فعالیت در عرصه بین المل برای شیعیان فراهم است، ابراز کرد: اگر اقدامات ما با برنامه ریزی صحیح انجام شود، کلیساها نیز از تبلیغ اسلام استقبال خواهند کرد؛ چراکه امروز جهانیان به دنبال حق و حقیقت هستند.
حجت الاسلام زمانی بر ضرورت تجهیز طلاب برای تبلیغ در عرصه بین الملل تأکید کرد و اظهار داشت: آموختن زبان های خارجی و آموزش تعامل با مردم کشورهای دیگر کمک شایانی به امر تبلیغ دین در کشورهای خارجی خواهد کرد.
معاون بین الملل حوزه های علمیه با بیان این که دروس متداول حوزه فقط به تربیت مبلغان در داخل کشور کمک می کند، افزود: با این شیوه نمی توان در عرصه تبلیغ بین الملل موفق بود.
وی بیان داشت: آشنایی با آداب و رسوم ملت های دیگر و برنامه ریزی برای ایجاد تفاهم و عقد قرارداد با مراکز مذهبی و پژوهشی دنیا یکی از اقدامات لازم برای موفقیت در عرصه بین الملل است.
حجت الاسلام زمانی با بیان این که با مبلغان بین المللی برای انجام بهتر امور مشورت می شود، گفت: در حال حاضر سی برنامه ارسال شده که برخی از آنها به تصویب رسیده است و یکی از آنها برنامه سفرهای علمی اساتید حوزه به خارج از کشور است که تا کنون حدود هفتاد نفر از اساتید سطوح عالی اعزام شده و تعاملات مثبتی را با علمای ادیان مختلف انجام داده اند.
معاون بین الملل حوزه های علمیه بیان داشت: همایش های بین المللی فراوانی در سراسر دنیا برگزار می شود که متأسفانه اساتید حوزه های علمیه ما در آنها حضور ندارند اما رایزنی هایی با وزارت امور خارجه انجام شده است و امیدواریم در آینده این نقیصه برطرف شود.
وی در پایان از تأسیس بانک اطلاعات زبان دانان حوزوی خبر داد و گفت: تا کنون نام 2 هزار نفر در این بانک اطلاعات ثبت شده و در آینده ای نزدیک این افراد به مراکز اعزام معرفی خواهند شد تا مروج فرهنگ ناب تشیع به اقصی نقاط جهان باشند./927/پ202/ج
ارسال نظرات