انسان سازی هنر آیتالله خوشوقت بود

حجتالاسلام جعفر شجونی، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه برخی از علما به عرفان گرایش پیدا کرده و رسالت انسانسازی را برعهده میگیرند، گفت: هنر انسانهای بزرگی مانند آیتالله شاه آبادی، آیتالله بهجت و آیتالله مجتهدی انسانسازی بود و آیتالله خوشوقت هم در همین مایه بود.
وی در ادامه این مطلب بیان داشت: علمای ربانی انسانهایی بودند که توانستند نفوذ بصیرتی را در بین جوانان کشورهای اسلامی ایجاد کنند و آیتالله خوشوقت در تهران انسانهای بسیاری را تربیت کرد.
حجتالاسلام جعفر شجونی با تأکید بر اینکه آیتالله خوشوقت مانند آیتالله مدرس، سیاست را عین دیانت و دیانت را عین سیاست میدانست، اظهار داشت: علما هرکدام بهنحوی از نظام اسلامی حمایت میکنند اما هدف همه آنها ساختن انسان است.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران بصیرت را بالاترین درجه عرفان دانست و گفت: آیتالله خوشوقت با ولی فقیه همگام بود و از اولیالامر اطاعت میکرد./956/ت302/ج