به بعد بینالمللی نمایشگاه قرآن توجه بیشتری شود
محمدمهدی عزیز زاده، مدیر بخش معاونت قرآن و عترت و جشنوارههای قرآنی آیات بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، ابراز داشت: امسال نخستین سالی است که مجموعه فعالیتهای قرآنی وزارت ارشاد در قالب تشکیلات معاونت آغاز به کار کرده و به همین جهت این بخش جزو بخشهای جدیدی است که تا سالهای پیش تحت عناوین دیگری در نمایشگاه فعال بوده است.
وی افزود: در نمایشگاه قرآن آخرین دستاوردها و عملکرد معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد عرضه و توسط راهنماهای این بخش نمایش داده میشود و در کنار آن دستاوردهای دو دوره جشنواره بینالمللی قرآنی آیات را در معرض نمایش قرار دادهایم.
سرپرست دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جشنوارههای قرآنی آیات در رشتههای مختلف هنری و با شش قالب کلی اعم از هنرهای تجسمی، نمایشی و سینماها، نواها و نغمات، مطالعات و رسانههای مکتوب و دیجیتال برگزار میشود، اظهار داشت: در سال نخست 16، سال دوم 22 و امسال 32 جشنواره برگزار شده که افتتاحیه آن در سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) در بیست و یکمین نمایشگاه قرآن کریم تهران برگزار شد.
عزیززاده با اشاره به اینکه مجموعه فعالیتهای قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این سالها رشد چشم گیری داشته است، ابراز داشت: در این بخش دو بحث مدنظر است که در وهله اول از لحاظ کیفی و کمی وظیفه داریم این آثار را به مردم معرفی کنیم و هدف دوم این است که فضای بین هنرمندان و قرآنیان را نزدیک کنیم، بهویژه هنرمندانی که انگیزه تولید آثار قرآنی و قرآنیانی که انگیزه ورود به عرصههای هنری دارند.
وی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن کریم هر ساله رو به رشد است و تحولات ساختاری که در چند سال اخیر بعد از تصویب منشور توسعه فرهنگی قرآنی در کشور اتفاق افتاد در این نمایشگاه جلوه پیدا کرد، خاطرنشان کرد: نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم حاصل فعالیت یک ساله قرآنی کشور است که منحصر به تهران نیست، بلکه نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران است.
وی با تأکید بر اینکه هرچه فعالیتهای قرآنی کشور رشد کند، نمایشگاه بهتری خواهیم داشت، گفت: باید به بُعد بینالمللی نمایشگاه قرآن توجه بیشتری شود./9598/ت302/ص