۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۱
کد خبر: ۱۸۰۶۰۶
معاون تهذیب حوزه های علمیه:

سیره علمای دین بهترین الگو برای موفقیت طلاب در تحصیل و تهذیب است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام حسین‌خانی گفت: علمایی که به مدارج عالی اخلاقی و عرفانی دست یافتند، عامل به دانسته‌های خود بودند و توصیه‌ای نمی کردند مگر آنکه قبل از آن خود عامل به آن بوده باشند.
حجت الاسلام هادي حسين خاني معاون تهذيب حوزه هاي علميه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام هادی حسین‌خانی، معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه صاحب الزمان(عج) شهرستان مرند با اشاره به توفیقات علمی و پژوهشی طلاب این مرکز علوم دینی در منطقه شمال‌غرب کشور اظهار داشت: این مهم نشان از سطح بالا و مورد قبول آموزش در مدارس علمیه شهرستانی دارد.


وی با بیان این‌که تحصیل علوم و معارف اسلامی تنها در گرو توجه به اخلاق و تهذیب نفس از هواهای دنیوی مفید به حال خود و بشریت خواهد بود، خاطرنشان کرد: اگر بالاترین مراتب درجه علمی را طی کردیم، اما دلمان در گرو دنیا بود، نشانه این است که ما عالم نیستیم.


حجت الاسلام حسین‌خانی با اشاره به سیره برخی از علمای سلف تاریخ تشیع ادامه داد: علمایی که به مدارج عالی اخلاقی و عرفانی دست یافتند، عامل به دانسته‌های خود بودند و توصیه‌ای نمی کردند مگر آنکه قبل از آن خود عامل به آن بوده باشند، سیره علمای دین بهترین الگو برای موفقیت طلاب در تحصیل و تهذیب است.


معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور با اشاره به این‌که کاهش تعطیلات در حوزه اقدامی ارزشمند از سوی مدیران حوزوی شهرستان مرند است، گفت: با توجه به موقعیت آب و هوایی مطلوب در فصل تابستان آذربایجان و مرند، تحصیل در فضای مطبوع این خطه موجب کسب توفیقات ارزشنمد برای طلاب علوم دینی خواهد بود.


وی در ادامه با اشاره به آیاتی از سوره قصص یادآور شد: خداوند در این سوره خطاب به قارون می فرماید؛ « از غرور خود شاد نباش که خداوند انسان های مغرور را دوست ندارد » این در حالیست که عده‌ای به مال و ثروت قارون غبطه خورده و حسرت می کشیدند، اما باد دانست که پاداش الهی به مراتب ارزشمندتر از ثروت قارون است.


معاون تهذیب حوزه های علمیه گفت: یکی از خصوصیات مهم اهل علم، این است که دنیاطلب نباشند، اگر اهل علم، دنیا طلب بوده و آخرت را رها کند، به یقین عنوان عالم برایش زیبنده نیست، از این رو بهتر طلاب علوم دینی بدون توجه به هواهای دنیوی از دوران تحصیل در حوزه برای کسب معارف اهل بیت و مکارم اخلاقی و تهدیب نفس بهره جویند.


همچنین حجت الاسلام انامق نژاد، مدیر حوزه علمیه صاحب الزمان(عج) شهر مرند با ارایه گزارشی از فعالیت های این مرکز علوم دینی اظهار داشت: حوزه علمیه مرند قدمت بیش از 300 ساله دارد که پس از تجدید بنا چهارسال است که فعالیت خود در دوران جدید را آغاز کرده است.


وی با باین این‌که فعالیت کوتاه مدت حوزه علمیه مرند با موفقیت های ارزشمندی همراه بوده است، تصریح کرد: طلاب این مرکز در دو سال اخیر رتبه نخست حوزه های علمیه استان را کسب کرده اند، افزون بر این‌که امسال در المپیاد علمی مدارس علمیه شمال غرب کشور موفق به کسب رتبه برتر شدند.


مدیر حوزه علمیه صاحب الزمان(عج) مرند ترویج سبک زندگی قرآنی و توجه به زی‌طلبگی را از دیگر اهداف مدیران حوزوی مرند برشمرد و گفت: برپایی دروس پاره وقت حوزوی، ارایه دروس آموزشی با رویکرد پژوهشی بازگشت به آموزه های قرآن و سنت از دلایل موفقیت طلاب این مدرسه علمیه است./935/پ202/ب

ارسال نظرات