۲۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۱۹۲۱۶۶
آیت‌الله موحدی کرمانی خطاب به دیپلمات‌های کشور؛

حسن نیت به دشمن اشتباه است فریب لبخندها را نخورید

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه برخی فکر می‌کنند پایبندی به اصول و ارزش‌ها مانع موفقت و رسیدن به توافق با 1+5 می‌شود، گفت: تجربه نشان داده هرچه پایبندی ما به اصول و ارزش‌ها بیشتر باشد عظمت، قدرت و هیبت جمهوری اسلامی در نظر طرف مقابل بیشتر خواهد بود.
آيت الله موحدي کرماني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با رهبر معظم انقلاب، فرهنگ و ارزش‌های فرهنگی هر ملت را بیانگر هویت و روح آن ملت عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند که اقتصاد و سیاست حاشیه و ذیل هستند و اصل فرهنگ است، توضیح داد: با آنکه اقتصاد و سیاست دو مساله مهم است اما رهبر معظم انقلاب اقتصاد و سیاست ما را فرع و حاشیه فرهنگ قرار داده‌اند که مسؤولان باید به اهمیت فرهنگ توجه کنند.

 

امام جمعه موقت تهران افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند که پیوست فرهنگی برای همه موضوعات باید تهیه گردد، یعنی اگر نظام ما مصوبات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و علمی دارد باید یک پیوست فرهنگی هم در کنارش باشد که مبادا این مصوبات از محدوده فرهنگ اسلامی خارج گردد.

 

مراقب باشید علف‌های هرز در فرهنگ ما رخنه نکند

 

وی تصریح کرد: باید نظام و مسؤولان به ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر مساله فرهنگ هدایت و نظارت کنند و همانند باغبانی که در حفظ گل‌ها می‌کوشد و برای حفظ آنها علف‌های هرز را می‌کند مراقب باشند که علف‌های هرز در فرهنگ ما رخنه نکند و آسیب نرساند.

 

آیت‌الله موحدی کرمانی، مردم و مسؤولان دولت را موظف به مراقبت از فرهنگ اسلامی ایران دانست و گفت: دشمن بیدار است، صدها رسانه صوتی، تصویری، مکتوب و مجازی در جهان اسلام به راه انداخته‌اند تا جوان‌ها و مردم را از فرهنگ اصیل دینی جدا کنند.

 

وی با بیان اینکه دشمن دنیا را از فعالیت‌های منحرفانه خود پر کرده‌ است، از مسؤولان خواست تا فضای کشور را با برنامه‌های مناسب همراه با ارشاد و راهنمایی پر کنند و در گام نخست پیشنهاد کرد یک سی‌دی مناسب از سوی وزارت ارشاد تهیه شود و در اختیار همه مردم به ویژه مغازه‌دارها و خانواده‌ها قرار گیرد.

 

فضای جامعه را از ارشاد و هدایت پر کنید

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: وقتی این سی‌دی در مغازه‌ای پخش شود اثرهای فراوانی بر مردم خواهد گذاشت؛ وقتی که بدحجاب به خیابانی وارد شده و این فریاد را که خانم حرمت خون شهدا را حفظ کن، خواهرم جامعه را آلوده نکن و پوشش را مراعات کن بشنود، مراعات خواهد کرد.

 

وی گفت: اگر یک نفر متعرض شود ممکن است اوباش‌ها مزاحمش شوند اما وقتی فضای جامعه از ارشاد و هدایت پر شد، مانند مکه و مدینه که پر است از نوار صدای قرآن، خواهید دید که در مدت کوتاهی فرهنگ ما از این وضع بدی که بدحجاب‌ها دارند تغییر کند.

 

زیبایی‌های انقلاب را به غرب نشان دهید

 

آیت‌الله موحدی کرمانی در بخش دیگری از سخنان خود به مذاکرات هسته‌ای کشورمان با با 1+5 اشاره کرد و با بیان اینکه هیات مذاکره کننده ایرانی انقلابی، متدین و بیدار هستند، اما تذکر داد: فرصت مناسبی است که آقایان زیبایی‌های انقلاب اسلامی را به دنیای غرب نشان دهند و تنها به مساله مذاکره هسته‌ای اکتفا نکنند.

 

وی تصریح کرد: به آنها بفهمانید که ایران هراسی اشتباه است، به آنها بفهمانید که مبنای حکومت اسلامی رافت و محبت به همه است حتی به غیرمسلمان و حتی به کفار و بگویید که آنچه امام علی(ع) به مالک می‌فرمود که به همه محبت کن در حالی که یا برادری دینی تو و یا یک انسان هستند.

 

امام جمعه موقت تهران بر شناخت طرف مقابل و فهم شگردهای او تاکید کرد و افزود: گول لبخندها و دست دادن‌ها را نخورید و بدانید که علت اصلی دشمنی آمریکا و خصومت او با ما هویت اسلامی ما است که آنها دشمن اسلام هستند و می‌دانند که مبنای ایران اسلامی نفی سلطه است.

 

عقب‌نشینی از آرمان‌ها سبب تحقیر نظام می‌شود

 

وی خطاب به تیم مذاکره کننده هسته‌ای با بیان اینکه راه پر پیچ و خمی در پیش است و باید عزت، حکمت و مصلحت را در نظر گرفت، گفت: در حفظ آرمان‌ها و منافع حیاتی سخت کوشا باشید که عقب‌نشینی از این‌ها سبب گسست و تحقیر نظام اسلامی است.

 

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه یک مبارز در وقت خود شمشیر به کار می‌برد، متذکر شد: همواره جای نرمش نرمش و جای ارائه قدرت و اعمال قهرمانانه بودن قهرمانانه بودن را لحاظ کنید که اصول اولیه است و اما در محدوده‌های دور از آرمان‌ها و منافع حیاتی می‌شود تفاهم و تعامل کرد.

 

حسن نیت به دشمن اشتباه است

 

وی تصریح کرد: باید توجه داشت اگر امتیازی می‌دهیم حداقل به طور مساوی امتیاز هم بگیریم، مبارزه آمریکا و قدرت‌های استکباری با ایران در حقیقت مبارزه با قدرت‌گیری اسلام در جهان است، حسن نیت در اینجا اشتباه است و به فرمودند امام علی(ع) خوش گمان نباشید که دشمن، دشمن است تا بتواند دشمنی می‌کند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حسن نیت به دشمن یعنی فراموشی تاریخی از درد و رنج ملت ایران، اظهار کرد: ملت ایران هرگز اجازه نمی‌دهد که تاریخ گذشته در مذاکرات فراموش شود.

 

وی با بیان اینکه هرچه بیشتر امتیاز دهید عطش آمریکا و 1+5 بیشتر می‌شود که آنها سیری ناپذیر هستند، گفت: هنوز مرکب توافق خشک نشده که زیر همه چیز می‌زنند، حق غنی‌سازی را لغو می‌کنند و با کمال بی‌شرمی می‌گویند هر پیشنهادی روی میز است مگر می‌شود در فضای مذاکره اینگونه سخن گفت.

 

پایبندی به ارزش‌ها مانع رسیدن به توافق نیست

 

آیت‌الله موحدی کرمانی افزود: صریحا می‌گویند ما با ایرانی‌ها و رییس جمهورش اعتماد نداریم، در حالی که ایرانی‌ها بیشتر به شما بی‌اعتماد هستند؛ باید بفهمید و ادب را مراعات کنید که هر سخنی جایی دارد.

 

وی ادبیات جدید اوباما را عجیب دانست و با بیان اینکه معنای این ادبیات آن است که گفت‌وگوهای مقدماتی تاثیری در تغییر دشمنی‌های آمریکا نداشته است، گفت: برخی فکر می‌کنند پایبندی به اصول و ارزش‌ها مانع موفقت و رسیدن به توافق است.

 

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه تجربه نشان داده هرچه پایبندی ما به اصول و ارزش‌ها بیشتر باشد عظمت، قدرت و هیبت جمهوری اسلامی در نظر طرف مقابل بیشتر خواهد بود، بر توجه به حل مشکلات اقتصادی در درون کشور تاکید کرد و افزود: همانطور که مقام معظم رهبری مکرر فرمودند ما نیروی انسانی ارزنده، مغز متفکر، جوانان انقلابی و ظرفیت‌های فراوان داریم باید از این‌ها استفاده کرد.

 

شعار مرگ بر آمریکا گوش فلک را کر خواهد کرد

 

وی با اشاره به اینکه دشمن حق غنی‌سازی جمهوری اسلامی را قبول ندارد و می‌گوید باید این حق به صفر برسد با اینکه غنی‌سازی حق مسلم ما است، یادآور شد: می‌گویند از تحریم‌ها کم نمی‌کنیم به درک که کم نمی‌کنید ما خودمان را مجهز می‌کنیم و مچ شما دزدها را که بی‌علت پول ایران را بلوکه کرده‌اید می‌گیریم.

 

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه غرور، خودبینی و سلطه طلبی با روح آمریکایی‌ها عجین شده است، گفت: تا آنها چنین مواضع غلطی دارند و متکبرانه چنین سخن می‌گویند باید منتظر باشند که نه تنها شعارهای مرگ بر آمریکا پا بر جا است بلکه رساتر و کوبنده‌تر گوش فلک را کر خواهد کرد و ملت ایران شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را ادامه خواهد داد.

 

پذیرش و معرفی رژِیم بعث عراق به عنوان متجاوز جنگ تحمیلی از سوی دبیرکل وقت سازمان ملل، سالروز ولادت حضرت موسی بن جعفر(ع)، سالروز وفات سلمان فارسی، شهادت آیت‌الله دستغیب سومین شهید محراب، شهادت عمار یاسر، شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، از دیگر سخنان امام جمعه موقت تهران در این هفته بود که به تبیین آنها پرداخت./920/پ201/ی

ارسال نظرات