9 دی تجلی اراده خدا بوسیله مردم بود /کارشکنی آمریکا مانع از مذاکرات کارشناسی شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری امام جمعه قم در خطبههای این هفته نماز جمعه که در شبستان امام خمینی(ره) حرم کریمه اهل بیت برگزار شد، 9 دی را تجلی اراده خدا بوسیله مردم دانست و گفت: 9 دی حماسهای فراموش نشدنی بود که از سوی مردم شکل گرفت و همه دوستان، دشمنان و مسؤولان به بزرگی این حادثه اذعان کردند.
مردم در 9 دی دشمنان نظام را برای همیشه نا امید کردند
وی با تأکید بر اینکه مردم در 9 دی نشان دادند که توهین به امام حسین(ع) و مقدسات را بر نمیتابند، ابراز کرد: مردم حماسه 9 دی را آفریدند و دشمنان را برای همیشه نا امید کردند، از این رو هرچه شکر نعمت این مردم را داشته باشیم باز هم کم است.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به اینکه دشمنان در فتنه 88 با کمک عوامل داخلی خود به دنبال براندازی نظام بودند، اظهار داشت: متأسفانه عدهای هنوز سخنان گذشته را مطرح میکنند و انتظار دارند که ملت ایران دست دوستی به سوی آنها دراز کند؛ البته آنها بدانند که باید از آنچه انجام دادهاند توبه کنند.
امام جمعه قم با اشاره به عظمت و بزرگی حماسه 9 دی، بر شرکت پر شور مردم به ویژه روحانیت در مراسمهای بزرگداشت سالروز 9 دی تأکید کرد و گفت: 9 دی چهره واقعی دوستان و دشمنان ما را نشان داد، از این رو بر همگان است که آنرا بزرگ بشمارند.
مذاکره کنندگان به آمریکا اعتماد نکنند
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه مذاکرات ایران با گروه 5+1 را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه کارشکنیهای آمریکا مانع از مذاکرات کارشناسی شده، افزود: آنها باید گامهای متقابلی را بر میداشتند اما متأسفانه تنها به دنبال اعتماد سازی ایران هستند و خود اقدامی را انجام نمیدهند.
نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری مسؤولان مذاکره کننده را به زیرکی و عدم اعتماد به دشمنان توصیه کرد و گفت: تیم مذاکره کننده باید به گونهای سخن بگوید که دشمن فکر نکند ما ضعیف هستیم؛ ملت و رهبری پشتیبان تیم مذاکره کننده هستند.
وی با اشاره به تهدیدهای کنگره آمریکا مبنی بر اعمال تحریمهای جدید علیه ایران، ابراز کرد: نمایندگان ولایی ما نیز درمقابل طرح آنها طرحی را آماده کرده تا در صورت ضرورت غنی سازی را به 60 درصد برسانیم.
مراسم پیاده روی اربعین قم حماسهای بزرگ بود
امام جمعه قم در ادامه با تقدیر و تشکر از همه کسانی که در پیاده روی اربعین حسینی شرکت کردند، اظهار داشت: پیادهروی بزرگ اربعین در قم از حرم حضرت معصومه(س) تا مسجد مقدس جمکران حماسهای بزرگ بود که از سوی مردم قم، زائران کریمه اهل بیت و مسؤولان استان محقق شد.
نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به هفته وقف، وقف را یک سنت حسنه دانست و گفت: در روایات آمده که مال برای انفاق و دنیا برای عبرت نه آباد کردن دنیا و ویران کردن آخرت، آمده است.
مدیر حوزههای علمیه ادامه داد: کسانی که مالی دارند به سنت حسنه وقف توجه کنند و بدانند این موقوفات صرف کارهای خداپسندانه و خیر میشود.
تقدیر از خدمات حجتالاسلام والمسلمین قرائتی در نهضت سواد آموزی
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به هفتم دی ماه، سالروز نهضت سواد آموزی، ابراز کرد: نهضت سواد آموزی یادگار امام راحل است؛ قبل از انقلاب 47 درصد با سواد در کشور داشتیم اما امروز بیش از 85 درصد مردم از نعمت سواد برخوردار هستند.
آیتالله حسینی بوشهری افزود: از آموزش و پرورش، مسؤولان نهضت سواد آموزی و به ویژه حجتالاسلام والمسلمین قرائتی که عمر خود را در این راه صرف کردند تشکر میکنیم.
ویژگیهای پیامبر اسلام
امام جمعه قم در خطبه نخست نماز جمعه، سه اصل وجود رهبری شایسته، برنامهای کارآمد و مردمانی مقاوم و مطیع رهبری را سبب سعادت و خوشبختی یک جامعه ذکر کرد.
وی ادامه داد: یکی از مسائل مهم جامعه بشری، رهبری است و هرگاه رهبری به دست انسانهای پاک و شایسته افتاده آن جامعه به کمال، پیشرفت و معنویت رسیده و اگر رهبری مفسد اداره کننده جامعهای باشد آن جامعه در باتلاق نابودی میافتد.
مدیر حوزههای علمیه همچنین با اشاره به رحلت پیامبر(ص) به تبیین ابعاد مختلف شخصیتی ایشان پرداخت و گفت: پیامبر اسلام از معدود رهبران جامعه بشری بودند که در شرایط خاصی مبعوث به رسالت شده و با فرهنگ جاهلی باید مبارزه میکردند اما به امر پرودگار و با وجود همه مشکلات بر اساس بصیرت حرکت خود را آغاز کردند.
نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری خاتمیت را از ویژگیهای پیامبر اسلام دانست و ابراز کرد: پیامبر اسلام در مسیر هدایت مردم با مشکلات و سختیهای فراوانی رو به رو شدند اما با شرح صدر بر تمامی این مشکلات غلبه کرده تا امت اسلامی راه خود را پیدا کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم توجه به محرومان را از ویژگیهای بارز پیامبر(ص) دانست و اظهار کرد: اشراف و ثروتمندان به پیامبر(ص) میگفتند محرومان را رها کن اما به ایشان وحی شد که با همین محرومان جامعه را بساز و صبر کن و آنها را رها نکن، چون همین طبقه پایین و متوسط جامعه هستند که دل در گرو پرودگار دارند.
آیتالله حسینی بوشهری تلاش خستگی ناپذیر پیامبر(ص) برای هدایت جامعه را مورد توجه قرار داد و افزود: پیامبر با وجود همه مشکلات و اذیتها برای قوم خود طلب مغرفت میکردند در حالی که برخی از انبیای الهی در چنین مواقعی قوم خود را نفرین میکردند تا عذاب نازل شود./927/پ201/ع