۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
کد خبر: ۷۹۵۴۲۶
استاندار فارس:

مسجد به عنوان محور توسعه محله محور مورد توجه قرار گیرد

مسجد به عنوان محور توسعه محله محور مورد توجه قرار گیرد
فارس- امیری گفت: مسجد به عنوان محور توسعه محله محور مورد توجه رئیس جمهور و دولت چهاردهم قرار دارد و ما نیز در استان فارس در حال برنامه ریزی هستیم تا مساجد به عنوان کانون های توسعه، با بخش‌های نظام اجرایی، ارتباط ساختاری پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، دکتر حسینعلی امیری، استاندار فارس در جمع ائمه جمعه و جماعات مساجد مجری طرح ملی محراب در استان فارس که در قالب همایش «مسجد برقرار» به میزبانی مسجد شهدای شیراز برگزار شده بود، گفت: بحث عبادت و نیاز انسان به پرستش و داشتن معبود یک نیاز فطری است و احساس پرستش به زندگی انسان معنا و مفعهوم می دهد و در همه ادیان و اقوام وجود دارد. 
وی با اشاره به تفاوت‌های معبد و مسجد، خاطرنشان کرد: در دیگر ادیان از معبد صرفا به عنوان محل عبادت استفاده می کنند و حال اینکه مسجد به عنوان مهمترین ابتکار پیامبر اکرم (ص) به عنوان محلی که هم برای فعالیت های اجتماعی و هم محل عبادت محسوب می شود. 
استاندار فارس تاکید کرد: پیامبر اکرم (ص) اولین کاری که بعد از هجرت به مدینه انجام دادند، تاسیس مسجد بود و در مسجد موضوعات و امور دینی مسلمانام می پرداخت و امور اجتماعی و جنگ ها نیز از مسجد پیگیری می شد. 
امیری افزود: با مسجد انسان می تواند به درجه ای برسد که به دین و دنیا با هم برسد و امور دینی شکل اخروی بگیرد. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود، توحید را یکی از مولفه های قدرت انسان معرفی و تاکید کرد: اگر امام راحل (ره) در برابر دنیا ایستاد و به همه مردم امر به قیام و حضور در صحنه کرد، این امر با قدرت توحید انجام شد. 
استاندار فارس ادامه داد: توحید اعتقاد انسان به خداوند است و اذان که همزاد مسجد است، تفاوتش با اعلان ادیان دیگر مذاهب نظیر ناقوس کلیسا در این است که به انسان قدرت می دهد. 
امیری با بیان اینکه نقش مساجد در اسلام بسیار متمایز از عبادتگاه های ادیان دیگر است، خاطرنشان کرد: زندگی پیچیده امروز به گونه ای است که نمی توانیم تمام کارکردها را برای مسجد قائل شویم اما مهم این است که آن اهداف در ساختار جدید ایجاد شود و فرهنگ مسجد را در جاهای جدید سامان بدهیم. 
وی همچنین تصریح کرد: دوام و قوام نظام مقدس جمهوری اسلامی به احکام شرعی حاکم بر آن است و این جامعه باید بر اساس آموزه های اسلامی اداره شود. 
امیری نفوذ مسجد به خانه های مردم از طریق طلاب و ائمه جماعات مسجد را امری ضروری دانست و افزود: امروز نیاز به بازخوانی و احیای کارکردهای مسجد داریم و به ویژه در مباحث تربیتی و مسائل مرتبط با خانواده ها مسجد باید نقش محوری داشته باشد. 
استاندار فارس بر تعامل نهادهای حکومتی با مسجد تاکید و خاطرنشان کرد: مسجد به عنوان محور توسعه محله محور مورد توجه رئیس جمهور و دولت چهاردهم قرار دارد و ما نیز در استان فارس در حال برنامه ریزی هستیم تا مساجد به عنوان کانون های توسعه، با بخش‌های نظام اجرایی، ارتباط ساختاری پیدا کند.

ارسال نظرات