۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳
کد خبر: ۱۹۸۴۳۷

دوره آموزش‌های مشاوره ویژه اساتید حوزه علمیه استان تهران آغاز شد

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران تربیت مشاوران حوزوی برای ارائه مشاوره به طلاب، ایجاد زمینه‌ها و زیرساخت مشاوره‌ای در مدارس علمیه استان تهران و فراهم کردن مقدمات راه‌اندازی مرکز مشاوره حوزه علمیه استان تهران را از اهداف برگزاری این دوره مطرح کرد.
حجت الاسلام حسين گودرزي، معاون تهذيب حوزه علميه استان تهران

حجت‌الاسلام حسین گودرزی، معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از آغاز دومین دوره آموزش‌های مشاوره ویژه اساتید حوزه علمیه استان تهران خبرداد و گفت: این دوره با حضور حدود بیست و پنج نفر از اساتید حوزه علمیه استان تهران که به صورت گزینشی انتخاب شده‌اند، در مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) آغاز به‌کار کرده است.

وی حداقل سن بیست و پنج سال، تأهل، اتمام سطح یک، سابقه تدریس، معرفی از سوی حوزه علمیه و مصاحبه اولیه را شرایط شرکت در این دوره مطرح کرد و گفت: قصد داریم این دوره را تا خرداد سال 1393 به اتمام برسانیم.

حجت‌الاسلام گودرزی با اشاره به این‌که در این دوره ده موضوع آموزشی ازجمله روانشناسی رشد، شخصیت، مدیریت ازدواج و مدیریت تحصیلی تدریس می‌شود، افزود: در این دوره که شامل 120 ساعت آموزشی است، هر کارگاه آموزشی در دو روز از پنج شنبه تا جمعه ظهر که شامل دوازده ساعت آموزشی است، برگزار می‌شود.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران تربیت مشاوران حوزوی برای ارائه مشاوره به طلاب در موضوعات انتخاب رشته تحصیلی، آینده تحصیلی، روش‌های توفیقات در یادگیری دروس، انتخاب همسر و روانشناسی اجتماعی را از اهداف برگزاری این دوره دانست و گفت: با توجه به این ضرورت و اهمیت، اداره کل مشاوره در معاونت تهذیب حوزه علمیه قم ایجاد شد.

حجت‌الاسلام گودرزی ایجاد زمینه‌ها و زیرساخت مشاوره‌ای در مدارس علمیه استان تهران را از دیگر اهداف برگزاری این دوره مطرح کرد و ابراز داشت: برگزاری این دوره آموزشی جزیی از کار و به توفیق الهی مقدمه‌ای برای ایجاد مرکز مشاوره حوزه علمیه استان تهران است تا بتوانیم از این عزیزان در آن مرکز اسفاه کنیم.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران بیان داشت: با توجه به کمیت و گسترش حوزه‌های علمیه استان تهران نیاز است که زیرساخت مشاوره را گسترش دهیم.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران گفت: شرکت کنندگان پس از برگزاری دوره آموزشی، دو گارگاه عملی، مصاحبه علمی و امتحان کتبی خواهند داشت و در پایان به کسانی که موفق به طی این مراحل شدند مجوز مشاوره اعطا می‌شود.

وی اظهار داشت: نخستین دوره آموزش‌های مشاوره ویژه اساتید حوزه علمیه استان تهران سال گذشته در ده جلسه دوساعته و با کمک مرکز مشاوره حوزه علمیه قم در مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد و حدود ده نفر توانستند مجوز مشاوره را اخذ کنند.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران به توصیه‌های موجود در شرع مقدس و معارف دین نسبت به مشاوره، استفاه از عقل جمعی و نظر متخصص در کلیه امور اشاره کرد و بیان داشت: باتوجه به پیشرفت علم در قرن پست مدرنیته که اکنون در آن قرار داریم، ارتباطات و تخصصی شدن کتاب‌های علوم، طلاب هم باید بتوانند در دروس حوزوی از ابزار نوین استفاده کنند تا در تبلیغ و تدریس‌شان در حوزه‌های علمیه توفیق بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به این‌که مشاور باید نسبت به مبانی دین آگاهی داشته باشد، روحانیان را بهترین مرجع برای ارائه مشاوره دانست و گفت: طلاب باید به روش‌ها و فنون مشاوره تجهیز شوند تا در تیلبغ‌شان هم موفق‌تر باشند./956/ت303/ن

ارسال نظرات