۰۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۷
کد خبر: ۲۱۴۹۱۱
استاد حوزه علمیه قم:

اخلاق آیت‌الله شب زنده‌دار مقام علمی ایشان را تحت الشعاع قرار داده بود

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد داشتن مقام فقاهت، معلم اخلاق و دانشمند فرزانه بودن و عامل به آداب بودن را از صفات بارز مرحوم آیت‌الله شب زنده‌دار برشمرد و بیان داشت: مقام علمی و فقهی این عالم ربانی تحت الشعاع اخلاق و تواضع ایشان قرار گرفته بود.
علي نظري منفرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد، استاد حوزه علمیه قم در مراسم بزرگداشت هفتمین روز ارتحال آیت‌الله حاج شیخ حسین شب زنده‌دار که با حضور طلاب، علما و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد به ایراد سخن پرداخت.

 

وی با بیان روایتی از امیرمؤمنان(ع) گفت: هر انسانی در دوران جوانی برای دوران پیری و ناتوانی خود مال و چیزهای دیگری ذخیره سازی می‌کند ولی متأسفانه افراد بیشتر برای ذخیره سازی دنیا فعالیت می‌کنند و نسبت به آخرت خود غافل هستند.

 

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر این‌‌که دنیا محل مهیا شدن برای سفر به آخرت است، اظهار داشت: کسی نمی‌داند که سفر آخرت چه زمانی فرا می رسد و چگونه است؛ از این‌رو باید همیشه برای این سفر آماده باشد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد داشتن مقام فقاهت، معلم اخلاق، دانشمند فرزانه بودن و عامل به آداب بودن را از صفات بارز مرحوم آیت‌الله شب زنده‌دار برشمرد و بیان داشت: مقام علمی و فقهی این عالم ربانی تحت الشعاع اخلاق و تواضع ایشان قرار گرفته بود.

 

وی تأکید کرد: ایشان از دوران جوانی از اساتید مبرز و به نام حوزه بود، ولی اخلاق و تواضع این عالم، مقام علمی و فقاهت ایشان را تحت شعاع قرار داده بود.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه قم فقدان چنین شخصیت‌هایی را زیان بزرگی برای حوزه‌های علمیه دانست و اظهار داشت: ایشان در زمینه علم و اخلاق که دو بال برای پرواز فرد است جامع بود؛ فقدان ایشان برای حوزه‌های علمیه جای تأسف است.

 

وی یادآور شد: موعظه این عالم ربانی چون از دل بیرون می‌آمد بر دل می‌نشست، در روایت آمده «موعظه‌ای که از دل بیرون آید بر دل می‌نشیند»؛ دیانت، وقار، تخلق به اخلاق حسنه در چهره آیت‌الله شب زنده‌دار جلوگر و نمایان بود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد با بیان این‌که مرحوم‌ آیت‌الله شب زنده‌دار آن‌چه از نظر علم و اخلاق کسب کرده بود با قول و عمل به دیگران آموخت، گفت: ایشان علاقه عجیبی به امام حسین(ع) داشته و مقید به حضور در جلسات سیدالشهدا(ع) بود.

 

وی افزود: زندگی این‌گونه شخصیت‌ها برای ما الگو است؛ آیت‌الله شب زنده‌دار حتی در جلسات خانوادگی خویش نیز مقید بود که روایتی از اهل‌بیت(ع) بیان کند.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه قم گفت: بهتر است به جای بیان سخنان لغو و بیهوده، روایات و سخنان ائمه اطهار(ع) را بیان کنیم؛ امام رضا(ع) می‌فرمایند «سخنان ما را به مردم بیان کنید چرا که زیبایی کلام ما آن‌ها را جذب ما می‌کند»./993/202/ع

ارسال نظرات