۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۳
کد خبر: ۲۱۶۸۳۸

همایش ازدیاد جمعیت در سالن اجتماعات حوزه علمیه نجمه خاتون برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ رییس حوزه علمیه نجمه خاتون گفت: هدف از برگزاری این همایش در راستای آموزش طلاب بوده تا با کسب آگاهی از صدمات پیری جمعیت به بدنه خانواده و جامعه در زمینه تولید و ازدیاد نسل فرهنگ سازی صورت گیرد.
نشان مرکز مديريت حوزه خواهران

نرگس یاوران مدیر حوزه علمیه نجمه خاتون در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: همایش  ازدیاد جمعیت به همت بسیج طلاب حوزه علمیه نجمه خاتون با دعوت و همکاری طلاب همه حوزه های علمیه شهر ری از جمله حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و حوزه علمیه الزهرا(س) برگزار شد.

 

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش جمعیت کشور افزود: هدف ما از برگزاری این همایش آموزش طلاب بوده تا با کسب آگاهی از صدمات پیری جمعیت به بدنه خانواده و جامعه در زمینه تولید و ازدیاد نسل فرهنگ سازی صورت گیرد.

 

مدیر حوزه علمیه نجمه خاتون گفت: در این همایش از خانم دکتر عباسی استاده دانشگاه به عنوان سخنران و مسؤولان حوزه های علمیه شهرری و همه طلاب دعوت به عمل آمده بود که امیدواریم در روند رشد بخشی از جمعیت کشور تاثیر گذار باشد.

 

وی با اشاره به اینکه بهترین وظیفه زن فرزند آوری و درست تربیت کردن آن است گفت: امروز مسئله جمعیت بسیار مسئله مهمی بوده که باید جامعه به آن توجه خاص داشته باشد، مقام معظم رهبری می فرمایند بدون شک باید ازدیاد جمعیت صورت گیرد، اگر همین روند رشد جمعیت را در پیش بگیریم  جامعه ما تبدیل به جامعه پیر می شود.

 

استاد حوزه علمیه بیان کرد: امروز بنگاههای صهیونیستی عامل اصلی جنگ خاموش هستند دشمن در جنگ خاموش یا جنگ جمعیتی به روش غیر مسلحانه بدون جنگ و خونریزی عملا از به دنیا آمدن آنها نسل های جدید طرف مقابل جلو گیری می کند. بنگاههای صهیونیستی در قالب شعارهای انسان دوستانه و با همکاری سازمانهای بین الملل رهبران کشورهای جهان سوم را برای کاهش روند رشد جمعیت ترغیب می کنند.

 

وی درباره آسیب های تک فرزندی در خانواده عنوان کرد: رواج فرهنگ فرزند سالاری ، بلوغ زودرس، کم شدن روابط اجتماعی و عدم جامعه پذیری، کاهش انسجام خانواده، تضعیف ارتباطات  خویشاوندی، کاهش اقتدار والدین از جمله آسیب های تک فرزندی یا فرزند کمتر داشتن است.

 

وی درباره پیامدهای منفی سالمندی جمعیت اظهار کرد: از پیامدهای منفی سالمندی به لحاظ اقتصادی در جامعه کاهش نیروی کاربه عنوان جمعیت فعال در زمینه کشاورزی، صنعت و خدمات شده و هزینه زیادی دررابطه با بهداشت درمان و نگهداری آنها صرف خواهد شد.

 

استاد حوزه علمیه درباره دلایل نا باروری گفت: مصرف مواد مخدر، محصولات آرایشی، چاقی و تغذیه نامناسب، پوشش و لباس های تنگ، امواج و تشعشعات الکترومغناطیسی، استفاده از آفت کش ها و سموم و کودهای شیمیایی در کشاورزی ازجمله عوامل درایجاد وافزایش ناباروری است./9668/ت302/ب4

ارسال نظرات