احیای امر به معروف از راهبردهای مؤثر در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن است
حجت الاسلام مجتبی اخوان، قائم مقام دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، یکی از صفات برجسته مؤمنان را امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: در قرآن کریم آمده است: "والمؤمنون والمؤمنات بعضهم اولیاء بعض یامرون بالمعروف وینهون عن المنکر" و افزون بر این خداوند امر به معروف و نهی از منکر را نشانه بهترین امت ذکر کرده است.
حجت الاسلام اخوان گفت: احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نیازمند عزم ملی است چرا که با فراگیر شدن این فریضتین، بسیاری از مشکلات جامعه مرتفع می شود.
وی به آثار ترک امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: رسول خدا(ص) می فرمایند: مردم تا زمانی که به خوبی فرمان دهند و از زشتکاری باز دارند و در کارهای نیک همیاری کنند، در خیر و خوبی خواهند بود، اما هرگاه چنین نکنند، برکت ها از آنان گرفته می شود.
قائم مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان افزود: امر به معروف از چنان جایگاه والایی در اسلام برخوردار است که ملاک برتری جامعه اسلامی بر دیگر جوامع است و از آنجا که خدا ملاک برتری را تقوا می داند، این فریضه باید با تقوای اجتماعی مرتبط باشد.
وی ادامه داد: ترویج فریضتین در جامعه سبب کاهش آسیب های اجتماعی و فردی در جامعه می شود و از بیبندوباری و بی اخلاقی در جامعه جلوگیری می کند.
حجت الاسلام اخوان تصریح کرد: ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، فضای معنوی را در جامعه گسترش می دهد و با مطالعه زندگی ائمه اطهار در می یابیم که آنها برای ترویج و نهادینه کردن فریضتین بسیار تلاش کرده اند.
وی افزود: هنگامی که در جامعه اسلامی این فریضه اقامه شود و مردم به این فریضه اقدام کنند، تقوای جامعه حفظ می شود و اگر ترک شود، جامعه دچار بی تقوایی و فساد می شود بنابراین یکی از راهبردهای مؤثر در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و جنگ نرم احیای امر به معروف و نهی از منکر است.
قائم مقام دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان از اجرای طرح تذکر لسانی در نقاط آسیب پذیر شهر اصفهان خبر داد و گفت: این طرح به منظور ارتقای سطح امنیت اخلاقی با هماهنگی نیروی انتظامی و دستگاه قضایی و با حضور نیروهای مردمی آمر به معروف و ناهی از منکر در برخی نقاط آسیب پذیر شهر اصفهان اجرا می شود./1305/ت302/ب4