احترام متقابل پلیس و مردم موجب ارتقاء سطح امنیت جامعه می شود
حجت الاسلام حسین تقی پور، استاد حوزه و دانشگاه درگفت گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و با تقدیر از تلاش های حافظان امنیت کشور گفت: با توجه به حجم و تنوع ماموریت های نیروی انتظامی مسؤولان انتظامی کشور باید بتوانند سطح نیروى انسانى پلیس کشور باید متناسب با اهداف و وظایف آن ارتقاء دهند.
استاد حوزه علمیه بابل ادامه داد: فرماندهان نیروی انظامی بباید بتوانند با جذب نیروهای توانمند و خوش استعداد آنها را در بدنه اصلی انتظامی کشور به کار ببندند.
وی با بیان این که برخی از مشکلات نیروی انظامی و نقاط ضعفی که بر آن وارد می شود ناشی از وجود برخی نیروهای ضعیف و ناکارآمد است، اذعان کرد: با سازماندهی مجدد در چینش نیروها و خارج ساختن نیروهای ضعیف و ناکارآمد و پالایش نیروی انسانی شاهد افزایش سطح کیفی خدمات رسانی امنیتی و انتظامی در کشور خواهیم بود.
حجت الاسلام تقی پور با اشاره به این که وظیفه نیروى انتظامى یک وظیفه دینى و اسلامى است، خاطرنشان کرد: اقدامات نیروی انتظامی در راستای رضایت الهی است اما این امر مانع از آن نیست که به نقش نظام جبران خدمات و چگونگى رسیدگى مادى به پرسنل توجه شود.
وی افزود: الهى بودن کار نیروى انتظامى و قصد قربت و نیت خالص براى انجام کارها، نافى آن نیست که وضعیت پرسنل نیروى انتظامى به لحاظ نظام جبران خدمات بهبود یابد.
استاد حوزه علمیه بابل با بیان این که پلیس و عناصر خدوم نیروى انتظامى باید در حد توان و امکان از سطح برخوردارى مادى بالاترى بهره ببرند، تصریح کرد: اصلاح نظام جبران خدمات حتى زمینه را براى بهبود سطح کیفى نیروهاى این مجموعه نیز باز مى کند و وقتى نیروهاى یک مجموعه به لحاظ مادى از سطح بهترى برخوردار شدند، مى توان از آنها توقع ارتقاء کیفیت بیشترى نیز داشت.
امام جمعه گتاب بابل دیگر اقدام نیروی انتطامی را برای بهبود شاخصه ها در حوزه فرهنگی و افکار عمومی بیان کرد و افزود: باید نگاه مردم به پلیس ارتقاء یابد و نباید این مسأله تنها یک موضوعی تبلیغاتی دیده شود.
وی ادامه داد: اصولاً رابطه محبت بین مردم و پلیس عامل موفقیت این مجموعه است و از اینرو باید اقداماتى صورت گیرد که اعتماد مردم به نیروى انتظامى افزایش یابد.
این استاد حوزه علمیه بابل، احترام دو سویه پلیس و مردم را موجب ارتقاء امنیتی جامعه عنوان کرد و گفت: باید به گونه ای عمل شود که مردم پلیس را نماد نظم و امنیت و عامل ایجاد احساس آرامش بدانند که و به آنها احترام بگذارند.
وی افزود: این امر تا حد زیادى به عمل روزمره نیروهاى پلیس در کشور بستگى دارد زیرا مردمى که در روز و در هنگام زندگى اجتماعى خود با پلیس روبهرو مىشوند درکى که از عمل همان افراد پلیسى که مىبینند حاصل مىکنند را مبنای قضاوت خود در مورد کلیت این سازمان قرار مىدهند.
حجت الاسلام تقی پور چهارمین عامل برای ارتقا و بهبود عملکرد پیس را اصلاح ساختارها روند کار نیروی انتظامی عنوان و خاطرنشان کرد: همه ضعف ها به عملکرد فردى ختم نمىشود بلکه ساختارها و روندهاى کار نیروى انتظامى باید مورد اصلاح و ارتقاء روزمره قرار گیرد.
وی با تقدیر از بهبود روند و ساختار عملکرد پلیس از چند سال گذشته گفت: البته در سالیان گذشته، پلیس در بسیارى از روندهاى خویش کارآمدتر شده است و سعى در تسریع کار ارباب رجوع و بهبود روند کارها داشته است.
امام جمعه گتاب به تسریع در صدور گذرنامه و تعویض پلاک خودروها اشاره کرد و گفت: اصلاح ساختارها و تسریع در خدمات رسانی با بهره گیری از فناوری های روز از جمله در تعویض پلاک و گذرنامه به عنوان نماد عینی از رضایت مندی مردم از نوع خدمات پلیس قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: این اصلاح روندها باید بهصورت یک قاعده کلى و دائمى تداوم یابد تا وقتىکه پلیس بتواند به سطحى از کارآمدى برسد که خود مظهر نظم و انضباط و کارآمدى در نظام باشد./1313/ت302/ب1