ائتلاف ضد داعش و عدم عضویت ایران
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا در واقع عرض اندامی در راستای به تثبیترساندن ابر قدرتی این کشور است، از این رو هر از چند گاهی به دنبال بهانه ای در خاورمیانه می باشد تا حضور خود را در منطقه فراهم کند که به اهداف استراتژیک خود برسد.این ائتلاف در ادامه موفقیت های ناتمام ایران در سوریه ، غزه و عراق شکل گرفت. بحران نژادی-قومیتی اخیر در آمریکا و بحران اوکراین دل مشغولی فراوانی بر این کشور حاصل آورد و ابتکار ائتلاف ضد داعش در راستای کسب وجه و ترس های فراوانی از افراط گرایی در دنیا بالاخص (داعش) صورت گرفت که در ادامه به این مهم «داعش» خواهم پرداخت.
نگارنده بر این نظر است که داعش محصول توطئه غربی، عربی، صهیونیستی است که بروز خود را در جبهه ی النصره ی سوریه نشان داد و در اینجا شاهد کمک های صهیونیست ها از مرز مشترک سوریه و ترکیه می باشیم و این یارگیری در اردن صورت میگرفت.
در جنگ اسرائیل علیه فلسطین دوباره شاهد حضور داعش به عنوان چماق بر سر مسلمانان غزه هستیم و نقش سوپاپ اطمینان را برای اسرائیل بازی کردند ولی شرایط آتش بس طوری رقم خورد که نیاز به چماق طراحی شده ی صهیونیست ها نشد.
جنگ داخلی عراق هم با بررسی اجمالی در نسب و تاریخچه ی زندگی ابوبکر البغدادی و سبک پرورش و هجوم و جنگ روانی و کشتار وحشیانه و خراب کردن مساجد و عقاید آنها و سبک تزریق پول از طریق فروش نفت به بهای غیر واقعی به راحتی می توان ارزیابی کرد که این افراط گرایی با این برنامه ی منسجم به سبک تفرقه ، دست مایه ی کدام جریان یهودی می باشد.
حالا سئوال مطرح می شود که چرا آمریکا داعیه ضدیت با افراط گرایی داعش دارد؟
نیروهای داعش طبق برآورد تحلیلگران و رسانهها بیست و هفت الی سی هزار نفر میباشند که بیست درصد از این افراد، تابعیت اروپایی دارند و به محض برگشتن به خانه هایشان منجر به بحرانی نظیر داعش می شوند لاجرم منجر به بروز احساس نگرانی شدیدی از ناحیه ی اروپایی ها میشویم.
از سوی دیگر در قضیه ی کردستان عراق ، آمریکایی ها دستاویز تفرقه در حاکمیت سیاسی عراق شدند ، دیدند سردار سلیمانی رشته هایشان را پنبه کرد و آقای بارزانی را از خطر داعش در امان ساخت و در ادامه فتاوای علمای شیعه و سنی در راستای وحدت مسلمین عراق این فتنه را در هم ریخت و در ادامه شاهد حملات انتحاری در عربستان بودیم و جوشش حرکت های مردمی در یمن به رهبری حوثی های شیعه ترس را بر آمریکا مضاعف کرد لذا بدین جهت آمریکا خواست ابتکار عمل را از آن خود سازد که با واکنش هوشیارانه ی رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم عضویت ایران در ائتلاف ضد داعش روبرو شد که از ماهیت این ائتلاف نمایشی و دروغین پرده برداشت.
بنابراین در ادامه از بررسی کلی کشورهای عضو ائتلاف ضد داعش و تناقضی که از وجود عربستان و قطر و کلیه ی اتحادیه عرب و دعوای ترکیه با عربستان و این ترکیب ناهمگون نه تنها ایران را در انظار عمومی مردم جهان دور نمیکند بلکه مردم جهان و تمامی دولتهای دنیا بالاخص منطقه به قدرت بلامنازعه ایران در حل بحران عراق پی می برند./907/د102/ی
منبع: هفتهنامه زاهدان امروز