۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۳
کد خبر: ۲۳۱۸۵۱
کتابخوانی دینی/معاون پژوهش سفیران هدایت:

حمایت مقطعی از نویسندگان به نشر دینی ضربه می‌زند/ مدیریت نشر دینی ضعیف است

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهش سفیران هدایت با تأکید بر این نباید نویسندگان و پژوهشگران عرصه نشر دینی را به صورت مقطعی حمایت و سپس به حال خود رها کرد، گفت: نتیجه چنین کاری استقبال کمتر جامعه از کتاب‌های دینی است.
هفته کتاب

حجت الاسلام صمد نظری، معاون پژوهش سفیران هدایت، درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان این که پیدایش آسیب ها به سبب نداشتن آگاهی است، گفت: هراندازه اطلاعات افراد جامعه افزایش پیدا کند، آسیب ها و مشکلات فردی و اجتماعی نیز کاهش می یابد.

 

وی با اشاره به این مطلب که تخصصی نبودن کتاب ها سبب عدم استقبال جامعه از نشر دینی شده است، افزود: زمانی که کتاب ها برای اقشار مختلف به صورت تخصصی نوشته نشده باشد، به صورت طبیعی افراد جامعه از آن استقبال نمی کنند.

 

معاون پژوهش سفیران هدایت به یکی دیگر از دلایل استقبال نکردن جامعه از آثار دینی اشاره کرد و اظهار داشت: کتاب های دینی به چند دلیل جذاب نیستند، نخستین آن رعایت نکرن ادبیات مخاطب است، استفاده نکردن از تمثیل نیز دلیل دیگر جذاب نبودن نشر دینی است.

 

وی استفاده از تمثیلات جدید و بروز را ضروری دانست و ادامه داد: اگر  در کتاب های دینی از قالب های جدید و بروز ادبیات مانند تمثیل استفاده شود، اقبال جامعه به این آثار بیشتر خواهد شد.

 

حجت الاسلام نظری با اشاره به خوب نبودن وضعیت نشر دینی، ابراز داشت:  در عرصه دینی نویسندگان و پژوهشگران خوبی داریم اما متأسفانه مدیریت نشر و توزیع به خوبی صورت نمی گیرد، مدیریت نشر باید با توجه به اهداف چند ساله و به صورت پازلی باشد.

 

وی به تبیین مدیریت پازلی پرداخت و بیان داشت: در مسأله مدیریت انتشار باید دیده شود که در کدام عرصه ها کار صورت گرفته که دیگر انجام نشود و در کدام مسائل کار انجام نگرفته تا پژوهشگران به آن عرصه بپردازند، همانند جاهای خالی یک پازل که باید پر شود.

 

معاون پژوهش سفیران هدایت با بیان این که استقبال از کتاب نباید مقطعی باشد، عنوان داشت: اگر ملاک کار به پژوهشگر داده شود و حمایت خوبی از او صورت گیرد، استقبال از کتاب مقطعی نبوده و سبب اقبال جامعه به آن می شود.

 

وی در پایان سخنانش با اشاره به منش رهبر معظم انقلاب در تشویق به امر کتابخوانی، خاطرنشان کرد: سخنان و اعمال ایشان در راستای ترویج و ارتقاء فرهنگ مطالعه، نشان دهنده اهمیت مسأله کتابخوانی است؛ بنابراین باتوجه به روایات تشویق به کتابخوانی را می توان امر به معروف دانست./1323/ت302/ف      

 

ارسال نظرات