بسیج مغضوب فتنهگران؛ محبوب ملت
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، بسیج یکی از مظلومترین نهادهایی است که در طول سی و چند سال اخیر مورد تخریب مخالفان و دشمنان نظام اسلامی قرار گرفته و همچنان مورد توجه جریانی در داخل و رسانههای معاند بیرون از مرزهاست. بدون مبالغه طی سالهای پس از انقلاب « بسیج»، «سپاه» و برخی شعارهای دیگر مثل«شورای نگهبان» به موازات هم و به فراخور زمان از سوی یک جریان در داخل و با حمایت رسانههای بیگانه به شدت مورد هجوم قرار گرفتهاند آن هم تنها به این دلیل که این مجموعهها هر کدام توانسته بر اساس وظایف مصرح خود در قوانین کشوری به خوبی عمل کنند و حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی باشند.
به عنوان مثال نقش بسیج در دو واقعه مهم دوران پس از انقلاب یعنی فتنه 18تیر 78 و فتنه 88 بسیار پررنگ و تأثیرگذار بوده است و در همان دوران موجی از تخریبها و تهمتها علیه نیروهای بسیج توسط انبوهی از رسانهها به افکار عمومی القا میشد تا بلکه ذهن افکار عمومی نسبت به کارکردها و عملکرد نیروهای حافظ دستاوردهای انقلاب مخدوش شده و به واقع از آنها روی گردان شوند.
بسیج و فتنه 88
هفتهها از فتنه 88 میگذشت اما غبار آن هنوز مانع از آشکار شدن دقیق مرزهای حق و باطل بود و در این میان این نهاد مردمی بسیج بود که نقش گستردهای در روشنگری و تنویر افکار عمومی داشت. در آن مقطع زمانی این نهاد مخلص بود که عاشقانه بر ریسمان ولایت چنگ زد و بیآنکه هراسی از تهمتزنیهای جریان معاند با نظام داشته باشد به دفاع از بنیان انقلاب اسلامی پرداخت و مانند سربازی مطیع ولایت در میدان مبارزه شجاعانه برفتنهگران تاخت و هرگز دچار ناامیدی و یأس نشد. قطعاً اگر هوشیاری و بصیرت بسیج در این واقعه تلخ ارزشمندتر از مبارزه در طول هشت سال دفاع مقدس نباشد، کمتر هم نیست.
در سالهای جنگ زمین نبرد کاملاً واضح و روشن بود چنانچه دشمنان انقلاب آن سوی مرز بودند و ما این سوی مرز. برعکس در حوادث سال 88 زمین بازی گویایی لازم را نداشت و برخی از سابقون انقلاب در مواجهه با نظام برآمده بودند. اغراق نیست که بصیرت بسیج در دفاع از انقلاب در طول این 35 سال بینظیر بوده و مثال عینی آن حوادث سال 88 است چراکه تنها این بسیج بود که با ارادهای محکم در برابر هجمهها، شانتاژها و دروغپراکنیها قرار گرفت و آبروی خویش را در گرو انقلاب قرار داد.
بسیج مغضوب سران فتنه
به واسطه عملکرد بسیج، فتنهگران هم در سال 88 به خوبی متوجه جایگاه روشنگری این مجموعه شدند و سختترین تهمتها و نارواییها را بر آن روا داشتند تا جایی که یکی از رهبران فتنه در بیانیهای به ادبیاتی تند و هنجارشکنانه علیه این نهاد میپردازد و مینویسد: «یک ماشین سرکوبگر، دستگاه بینیت، ابزاری برای قدرت حاکمان، جیرهخوار دولت، پاداش سرانهبگیر، دست و پاشکن، ابزاری برای ترساندن مردم و دارندگان لباسهای مخوف».
با تمام این تندیها بسیج و بسیجی هیچگاه میدان را خالی نکرد و از اعتقادات خود کوتاه نیامد. بسیج در جریان فتنه 88 خوش درخشید و نشان داد که بسیجیان مردان روزهای سخت مبارزه هستند و در بزنگاهها عرصه را خالی نمیکنند.
در ماجرای ترور سعید حجاریان نیز تخریب به شدت افزایش یافت و تلاش شد تا بسیج هم به همین واسطه مورد هجوم قرار بگیرد طوری که تئوریسین این جناح اعلام میکند: «اگرچه عوامل محفلی ترور و خشونت از یکی از سه نیرو (وزارت اطلاعات) ظاهراً پاکسازی شدهاند، اما همچنان در دو نیروی دیگر (سپاه و بسیج) فعالند و تئوریسینهای خشونت و عوامل آنها گاه و بیگاه از حذف مخالفان سیاسی زنده، تهدید به گردن زدن و زبان بریدن میکنند و از افشای تاکتیک خود نیز ابایی ندارند.»
9 دی
شاید یکی از صحنههای حضور بسیج در مقابله با جریان فتنه را باید در حماسه 9 دی جستوجو کرد. در حماسه 9 دی هرچند بسیاری از مردم با علایق سیاسی مختلف حضور داشتند اما این حماسه رنگ و بویی بسیجیوار داشت و حضور بسیجیان نیز در این حماسه چشمگیر بود. در این روز مردم با شور و شعوری وصفناپذیر به خیابانها آمدند و تجلی وحدت مردم با ولایت فقیه را به رخ جهانیان کشیدند. چهارشنبه9 دی ماه 1388 روزی بود که در آن مردم با بصیرت تمام مولای خویش را یاری کردند و برای محکومیت حرمتشکنان عاشورا بیدریغ به پا خاستند. حماسه نهم دی ماه جلوهگاهی بود از غیرت و تعصب دینی که با شعور و بصیرت سیاسی گره خورده بود. در این روز همه آمدند تا بگویند «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند.» نهم دی روز به یاد ماندنی است که بیشک تاریخ ماندگار خواهد ماند.
شاخصهای بسیجی
شاخصهای این نهاد مردمی را میتوان در عبارتهای زیر خلاصه کرد: «تبلور ارزشها و معیارهای دینی»؛ بسیج به عنوان نیروهای متدین و انقلابی امتیاز بالایی را در معرفت دینی، معنویت و بصیرت و بینش سیاسی دارا میباشند که تعلق به ارزشهای مکتبی در رفتار، کردار، عملکرد و مدیریت آنها آشکار است. «مردمی بودن» بسیج که نهادی برخاسته از متن تودههای متدین جامعه است، همواره یکی از ویژگیهای ذاتی خود را که مردمی بودن بوده حفظ کرده است. این ویژگی با شجره طیبه بسیج نهادینه گشت و این امتیاز سپاه را به یک قدرت ملی مردمی در نظام جمهوری اسلامی تبدیل کرد.
«ولایی بودن» اعتقاد و التزام و عشق به ولایت در وجود پاسداران یکی از ویژگیهای برجسته سپاه است و این ویژگی، سپاه را به عنوان نهاد مکتبی و ولایی در جامعه ایران معروف کرده است. «شهادتطلبی» روحیه و خصلت فداکاری، ایثار، جانفشانی برای آرمانهای دینی و انقلابی با روحیه شجاعت و تهور، این توان را به سپاه داده که در مواجهه با دشمنان داخلی و خارجی با تمام قدرت ایستادگی کند. ایستادگی همتها، بروجردیها، خرازیها و کلاهدوزها در مقابله با ضد انقلاب داخلی و دشمنان متجاوز در حماسه هشت سال دفاع مقدس تابلویی زرین و افتخارآفرین از نقشه برجسته سپاه را ترسیم نموده است.
بسیج و نگاه ویژه رهبری
مقام معظم رهبری هم با توجه با جایگاه ویژه این نهاد حافظ دستاوردها میفرمایند: بسیج عبارت است از مجموعهای که در آنها پاکترین انسانها، فداکارترین و آماده به کارترین جوانان کشور، در راه اهداف عالی این ملت و برای کمال رساندن و به خوشبختی رساندن این کشور جمع شدهاند. ... مجموعهای که دشمن را بیمناک و دوستان را امیدوار و خاطرجمع میکند... بسیج در حقیقت مظهر یک وحدت مقدس میان افراد ملت است... بسیج در واقع مظهر عشق و ایمان و آگاهی و مجاهدت و آمادگی کامل برای سربلند کردن کشور و ملت است.
بسیج یعنی قدرت
معظم له همچنین میفرمایند: این کار خدا بود که بسیج ملت ایران بتواند در سختترین میدانها که همان میدان جنگ است چنان قدرتی از خود نشان بدهد که دیرباورترین افراد هم قبول کنند که ملت ایران دارای توانایی است. ... بسیج یعنی کل نیروهای مومن و حزباللهی کشور ما، اینکه امام گفتند «بسیج بیست میلیونی» یعنی این.
بسیج همچنان پایدار
دستاوردهای مورد اشاره بدون تردید کورکننده چشم دشمنان فرصتطلب نظام است. حال نهادی همچون بسیج که وظیفهاش حفاظت و صدور این انقلاب است طبیعی است که همواره کانون تخریبهای داخلی و بیرونی باشد./907/د102/ب6
منبع: روزنامه جوان