۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۶
کد خبر: ۲۳۳۶۶۸

تفاهمنامه همکاری فرهنگی میان ایران و لبنان امضاء می شود

خبرگزاری رسا ـ رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که برای شرکت در مراسم «بزرگداشت جرج جرداق» به لبنان سفرکرده است، امروز با وزیر فرهنگ لبنان دیدار و گفتگو کرد.
ايران و لبنان
به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این دیدار که محمد فتحعلی سفیر جمهوری اسلامی و سیدحسن صحت سرپرست رایزنی فرهنگی کشورمان نیز حضور داشتند، طرفین به بحث و تبادل نظر در خصوص شرایط منطقه‌ای و به خصوص اوضاع فرهنگی کشور لبنان پرداخته و ضمن محکوم نمودن اقدامات تکفیری‌ها این قبیل اعمال افراطی را تخریب‌گر فرهنگ‌ و تمدن‌های اصیل بشری اعلام کرده و این اقدامات شبه‌دینی را محکوم کردند.
 
قابل ذکر است ابراهیمی ضمن دعوت رسمی از وزیر فرهنگ کشور لبنان برای سفری دوستانه به ایران، حضور گروه‌های مختلف هنری دو کشور را در جهت تعمیق بیشتر روابط فرهنگی موثر دانست و بر برگزاری  هفته‌های فیلم و برنامه‌های پیوسته فرهنگی در دو کشور تأکید کرد.
 

گفتنی است در این دیدار مقرر گردید برای افزایش تعاملات فیمابین، تفاهم نامه فرهنگی بین دو کشور تهیه و در سفر آینده وزیر فرهنگ لبنان به تهران به امضای طرفین برسد./1322/د102/ف

ارسال نظرات