۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲
کد خبر: ۲۳۴۸۴۲
مدیر مدرسه اباصالح المهدی:

اعتقاد به ربوبیت الهی راه نجات از دام عرفان‌های نوظهور است

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه اباصالح المهدی(عج) گفت: قائل نبودن به ربوبیت الهی سبب می‌شود که انسان در دام عرفان‌های نوظهور و کاذب و تحت تأثیر شیطان‌پرستی، هندویسم، بودیسم و مانند آن قرار گیرد.
حجت الاسلام كريم كشكولي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت‌الاسلام کریم کشکولی، مدیر مدرسه علمیه و مؤسسه علمی پژوهشی اباصالح المهدی(عج) اصفهان، دوشنبه شب در مجلس عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله(ع) در مسجد شهدا گفت: انسان باید مراقب قلب خود باشد تا جایگاه شیطان نشود، باید بر راه دل بنشیند و اجازه ندهد به غیر از خداوند در دل او راه یابد.

وی افزود: تکبر اولین صفتی است که سبب شد شیطان از بهشت رانده شود، تکبر افتادن به پایین است و تواضع رفتن به بالا است، حتی اگر دشمن تواضع کند به بالا می‌رود و حتی اگر دوست تکبر کند، از جایگاهش تنزل می‌یابد.

مدیر مدرسه علمیه اباصالح‌ المهدی(عج) خاطرنشان کرد: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید مراقب کفران باشید، کفران دو نوع است، یک کفر اعتقادی و دیگر کفر عملی است، کفر اعتقادی این است که ما قائل به ربوبیت خداوند نباشیم، زیرا در مقام خالقیت حتی کافران نیز خداوند را به عنوان خالق می‌دانند.

وی گفت: قائل نبودن به ربوبیت الهی سبب می‌شود که انسان در دام عرفان‌های نوظهور و کاذب قرار بگیرد، تحت تأثیر شیطان‌پرستی، هندویسم، بودیسم و مانند آن قرار گیرد و این به آن سبب است که انسان رب خود را از یاد ببرد.

حجت‌الاسلام کشکولی با بیان این‌که کفر عملی این است که انسان نعمت‌های خداوند را استفاده کند اما آن‌ها را انکار کند یا از یاد ببرد، اظهار کرد: شکر عملی این است که انسان نعمت‌های خداوند را ببیند و از آن از خداوند تشکر کند.

وی گفت: ما تا به حال درباره وجود خودمان شکر خداوند را به جا نیاورده‌ایم،‌ دیگر این‌که باید خدا را از این‌که ما انسان هستیم،‌ شاکر باشیم و این‌که ما در یک خانواده مسلمان و شیعه دوازده امامی و اهل ولایت و در ایران و اصفهان هستیم را تا به حال شکر نکرده‌ایم.

مدیر مدرسه أباصالح المهدی(عج) خاطرنشان کرد: متأسفانه ما قدرشناس نعمت‌های الهی نیستیم، شکر اعتقادی و شکر عملی سبب می‌شود که راه شیطان بر وجود انسان بسته شود تا انسان دچار کفران نشود.

وی ابراز کرد: اطاعت یعنی طبق خواسته خداوند کار انجام دهیم، آن جا که خداوند دستوری داده است اما ما انجام نداده‌ایم، عصیان الهی است و همین عصیان راهی برای باز شدن راه شیطان بر انسان است.

حجت‌الاسلام کشکولی با بیان این‌که هدف اطاعت این است که بفهمیم خود ما کسی نیستیم، اظهار کرد: اگر اطاعت نباشد قطعا عصیان راه خود را باز خواهد کرد، در دل یا ایمان جای دارد یا کفر، باید با اطاعت از دستورات الهی خود را از منیت‌ها برهانیم.

وی گفت: راه دیگر جلوگیری از وسوسه شیطان تذکر به طور پیوسته است، امام علی(ع) می‌فرماید خداوند رحمت کند بنده‌ای را که بداند از کجا آمده، در کجاست و به کجا خواهد رفت،‌ این فهم خود نوعی تذکر و توجه است./914/202/ع

ارسال نظرات