قرائت قرآن و تدبّر در آن راه نجات از هوای نفس است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درکاشان، حجت الاسلام سید حسن کاظمی علوی، مدیر مرکز فرهنگی قرآنی علی بن باقر(ع) پنجشنبه شب در جمع قاریان و حافظان مراسم قرائت قرآن جواد الائمه(ع) روستای دارالسیاده علوی کاشان از دعای کمیل به عنوان مناجات امیرالمومنین(ع) نام برد و گفت: تکرار بار دوم و سوم اذکار و کلماتی که در دعای کمیل و دیگر داعیه، اگر فقط به نیت ورورد به دعا و قصد قربت الی الله نباشد مورد قبول خدا نیست.
وی جود را بالاتر از سخاوت و کرامت دانست و یادآور شد: انسان توسط جود، نزدیکی به خدا، توفیق شکرگزاری و ذکر دائمی خدا را به دست خواهد آورد،از این رو نزدیک ترین انسان ها به خداوند متعال افرادی هستند که از تواضع، فروتنی و اخلاق نیک برخوردار هستند.
مدیر مرکز فرهنگی قرآنی علی بن باقر(ع)، حب به مال دنیا را سبب کم رنگ شدن مهر و صفا در زندگی دانست و با اشاره به روایتی از امام سجاد(ع) گفت: حب مال دنیا یکی از عوامل بی توجهی به صله رحم است که سبب مرگ های زودهنگام است.
وی در ادامه از بشارت و انذار به عنوان سنت پیامبراکرم نام برد و یادآور شد: رخنه ها و شکاف های موجود در جامعه امروز از جمله مواردی هستند که پیامبراکر(ص) در صدر اسلام آن را گوشزد و اظهار نگرانی کرده بود.
حجت الاسلام کاظمی، هوای نفس، ترک صله رحم، حب مال دنیا و بدعت در دین را از مهم ترین نگرانی های پیامبراکرم(ع) دانست و افزود: در قرآن از هوای نفس به عنوان هوای شیطانی یاد شده است که تنها راه نجات از آن قرائت قرآن و تدبّر در آن است.
وی همچنین حب مال دنیا را یکی دیگر از خصلت های شیطانی دانست و با اشاره به این که در جامعه امروز نیز برخی برای ثروت اندوزی با یکدیگر مسابقه گذاشته اند یاد آور شد: این موضوع خود دلیلی بر بی توجهی انسان ها به کسب روزی حلال و پرهیز از حرام خدا در کسب و کار است.
به گفته وی، بی توجهی به رفت و آمدهای خانوادگی و دوری از آنها و اهمیت ندادن به صله رحم سنت پیامبراکرم(ص) در جامعه امروز سبب کم رنگ شدن دوستی ها و مرگ های زودهنگام شده است.
حجت الاسلام کاظمی در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر رد کردن اسلام آمریکایی افزود: بدعت های به وجود آمده در دین یکی از مهمترین دلایل فاصله مسلمانان است که داعش نمونه بارز این بدعت است.
مدیر مرکز فرهنگی قرآنی علی بن باقر(ع) گفت: برخی ها در راه ولایت و پشت سر ولایت قرارداشتند اما در ادامه نتواستند در این مسیر ثابت قدم باشند و از مسیر ولایت منحرف شدند که نمونه های بارز آن در صدر اسلام نیز وجود داشت./1307/پ202/ب6