۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۵
کد خبر: ۲۶۱۵۹۲
نماینده مردم بابل در مجلس:

واردات بی رویه با روح خودکفایی و اقتصاد مقاومتی در تضاد است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم بابل در مجلس با بیان جایگاه خاص کشاورزی در عرصه تولید خاطرنشان کرد: امروز همه تلاش در راستای شناسایی ظرفیت های عرصه کشاورزی و برنامه ریزی مناسب برای تولید و خودکفایی بر اساس اقتصاد مقاومتی باید صورت بگیرد.
حجت الاسلام علي اکبر ناصري، نماينده مردم بابل در مجلس

حجت الاسلام علی اکبرناصری، نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل با تاکید بر رسالت جهاد کشاورزی بر خودکفایی در محصولات کشاورزی در کشور گفت: بر اساس آموزه های اسلام و تاکیدات و سیره معصومین(ع) بر کشاورزی و خود کفایی در تولید محصولات کشاورزی تاکید شده است.

 

وی با بیان جایگاه خاص کشاورزی در عرصه تولید خاطرنشان کرد: امروز همه تلاش در راستای شناسایی ظرفیت های عرصه کشاورزی و برنامه ریزی مناسب برای تولید و خودکفایی بر اساس اقتصاد مقاومتی باید صورت بگیرد.

 

عضو فراکسیون روحانیت مجلس توجه جدی به مقوله آموزش و تولید محصولات ارگانیک تاکید کرد و افزود: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی بخش کشاورزی با عزمی جدی توجه به آموزش صحیح کشاورزان، خود کفایی در عرصه کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک را در اولویت برنامه های خود قرار بدهد.

 

وی یکی از نیازهای اصلی کشور را در عرصه تولید محصولات استراتژیک به عنوان یکی از مقوله های امنیت پایدار نام برد و اذعان کرد: امروز تولید گندم و برنج به عنوان دو محصول استراتژیک نیازمند حمایت جدی و توجه ویژه دارد.

 

حجت الاسلام ناصری از استان های شمالی به عنوان قطب تولید برنج کشور نام برد و ادامه داد: برنج امروز نیازمند حمایت و توجه جدی دولت است و باید مورد حمایت جدی از جمله ممانعت از واردات بی رویه و افزایش تعرقه واردات این محصول است.

 

رییس مجمع نمایندگان استان های شمالی، افزایش درآمد کشاورزان و حمایت از کشت دوم را خواستار شد و تصریح کرد: وزارت جهاد وکشاورزی باید حمایت از کشت دوم و سوم محصولات متنوع کشاورزی براساس الگوهای کشت را در جهت افزایش درآمدهای کشاورزان مدنظر قرار بدهد.

 

وی به خسارت کشاورزان و باغداران مازندران را بر اثر سرمازدگی سال 92 را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد:  متأسفانه در سال 93  قانون استمهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده به صورت کامل به اجرا در نیامد و بر این اساس در بند و تبصره 11 قانون بودجه 94 استمهال سه ساله تسهیلات کشاورزان خسارت دیده پیش بینی شده است.

 

عضو کمیسیون صنایع مجلس به برخی نگرانی ها از تعطیلی و کاهش ظرفیت مرکز استراتژیک مرغ لاین بابلکنار اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت بزرگ مرکز استراتژیک مرغ اجداد بابلکنار وزارت جهاد کشاورزی توجه ویژه ای را در راستای بهره برداری صحیح از این مرکز برای تولید ملی گوشت سفید و مرغ در کشور مورد توجه قرار بدهد.

 

وی در ادامه خواستار ممانعت از واردات برخی کالاهای لوکس کشاورزی در فصول غیر کشت شد و اظهار داشت: واردات سیب، انگور و دیگر محصولات کشاورزی خارجی از دیگر کشورهای با توجه به وجود ظرفیت بالای کشت و کارشایسته نیست و جهاد کشاورزی برنامه ی مدونی را برای صادرات محصولات کشاورزی کشور داشته باشد./1313/ت302/ب1

ارسال نظرات