مدیر اجرایی مجمع عالی حکمت:
برخی می خواهند سلایق خود را در قالب اندیشه امام به جامعه تحمیل کنند
خبرگزاری رسا ـ مدیر اجرایی مجمع عالی حکمت وظیفه روحانیت را آشنایی مردم با اندیشههای امام خمینی (ره) عنوان کرد و گفت: بعضی میخواهند سلایق خود را در قالب اندیشههای امام خمینی (ره) به جامعه تحمیل کنند؛ باید اندیشه امام را تبیین و خط کشی درستی بین رهروان راستین و دروغین امام خمینی (ره) انجام شود.
محمد باقر خراسانی مدیر اجرایی مجمع عالی حکمت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان این که امام خمینی (ره) یک اسلام شناس در حد عالی بود، اظهار داشت: این فقیه عالی رتبه توانست یک مسأله فقهی را به نظریه سیاسی تبدیل کند؛ رهبر کبیر انقلاب توانست اندیشه سیاسی اسلام را به ساختار و نظام سیاسی جدید مبدل کرده و متفاوت با کل جهان یک نظام سیاسی در بر دارنده تمام مزایای سیستمهای سیاسی و عاری از نواقص آنها را در جامعه اسلامی ایران پیاده کرد.
مدیر اجرایی مجمع عالی حکمت افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی تعامل مردم و کاگزاران تببین شده است؛ امکان سوء استفاده از قدرت وجود ندارد؛ قدرت ابزاری برای خدمت به مردم است؛ امام راحل (ره) این نظام را در کشوری که دو هزار و پانصد سال دست به گریبان با بدترین انواع حکومت بود اجرا و نتیجه بسیار خوبی دریافت کرد.
خراسانی ابراز داشت: به علت معارف نابی که در اندیشه امام خمینی (ره) وجود دارد هر کسی به طریقی سعی میکند که اندیشه خود را شبیه اندیشه حضرت امام (ره) کند؛ این اندیشه با طبع و منش انسانی و متعالی بسیار نزدیک است.
وی اظهار داشت: در جامعه ما بعضی که با اندیشههای امام خمینی (ره) میانه خوبی ندارند نیز سعی میکنند برای اینکه جزو بزرگان جامعه باشند فضای افکار امام را داشته باشند و خود را منتسب به آن اندیشهها بدانند؛ بنابراین باید اندیشه امام به وضوح و روشنی در جامعه تبیین شود و اعمال و رفتار اشخاص در جامعه با این اندیشهها سنجیده شود.
مدیر اجرایی مجمع عالی حکمت ادامه داد: بعضی میخواهند سلایق خود را در قالب اندیشههای امام خمینی (ره) به جامعه تحمیل کنند؛ باید اندیشه امام را تبیین و خط کشی درستی بین رهروان راستین و دروغین امام خمینی (ره) انجام شود؛ حوزویان و دانشگاهیان باید سخنرانی، میزگرد، کتاب و دیگر وسایل روشنگری را به کار گیرند تا جامعه بیش از پیش این اندیشهها را یاد بگیرد.
خراسانی گفت: با بهره گیری از سخنان امام خمینی (ره) میتوان دریافت که روحانیت نقش مهمتری از دیگر اقشار جامعه در جهت تبلیغ اسلام و مبانی آن دارد؛ وظیفه روحانیت است که برای اصلاح امور جامعه مردم را بسیج کرده و به میدان بیاورد.
وی افزود: امام سلطنت را کلاً نقض میکند؛ گریزی به مشروطه دارند که خوب آغاز شد ولی وقتی روحانیت را کنار زد زمینه سقوط و از بین رفتن مشروطه به وجود آمد؛ اگر روحانیت از جامعه اسلامی کنار گذاشته شوند زمینه انحراف از اندیشههای امام خمینی (ره) پایهگذاری خواهد شد.
مدیر اجرایی مجمع عالی حکمت اسلامی خاطر نشان کرد: بعد از جریان تنباکو و حضور پر رنگ روحانیت در عرصه اجتماع، استکبار با حرکت اجتماعی روحانیت آشنا شده است؛ استکبار از آن زمان کمر به از بین بردن روحانیت بسته و بیشترین تلاش خود را برای ایجاد فاصله روحانیت و مردم به کار بسته است.
خراسانی ادامه داد: استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل در تلاشند تا حداقل بتوانند در بین گروههای مختلف سیاسی روحانیت اختلاف ایجاد کرده و انشقاقی به وجود آورند؛ آنها میدانند که اگر انسجام روحانیت از بین برود مردم نیز اعتمادشان را به این قشر از دست خواهند داد.
وی با اشاره به دیدگاه رهبر کبیر انقلاب به روحانیت اظهار داشت: نگاه امام به روحانیانی بود که در صدر حکومت قرار داشتند و به رنگ و بوهای دنیوی علاقهای نشان نمیدادند؛ کسانی که نتوانستند مکتب اصیل روحانیت را حفظ کنند به عنوان ابزار دشمن استفاده میشود؛ دشمن نیز در تبلیغات خود از مواردی مانند منزل و خودرو و بچهها و نوههای آنها جهت تبلیغ بر ضد نظام استفاده میکند./836/ت302/ج
ارسال نظرات