۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۸
کد خبر: ۲۶۹۰۳۰
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین:

رمضان ماه نزول قرآن و مقدرات الهی است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین با بیان این‌که رمضان ماه نزول قرآن و مقدرات الهی است، گفت: در ماه مبارک رمضان خواندن یک آیه برابر ختم قرآن کریم است و خداوند به کوچک ترین اعمال نیک پاداشی هزار برابری می‌دهد و شیاطین در غل و زنجیر هستند.
حجت الاسلام علي نعمت اللهي

حجت الاسلام علی نعمت اللهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین درباره برکات ماه مبارک رمضان گفت: ماه رمضان یکی از ماه‌های استثنایی خداست که در اختیار مردم قرار داده شده است و این ماه، ماه رحمت، مغفرت و برکت است.

 

این کارشناس دینی در ادامه افزود: در آیات و روایات بی‌شماری به معنویت ماه مبارک رمضان اشاره شده است و این ماه را ماه تقوا نامیده‌اند.

 

حجت الاسلام نعمت اللهی با بیان این‌که رمضان ماه نزول قرآن و مقدرات الهی است، اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان خواندن یک آیه برابر ختم قرآن کریم است و خداوند به کوچکترین اعمال نیک پاداشی هزار برابر می‌دهد و  شیاطین در غل و زنجیر هستند.

 

کارشناس حوزه علمیه قزوین تأکید کرد: ضرورت دارد که علما دیداری مستقیم با مردم داشته باشند و به سؤالات و شبهات آنها پاسخ دهند و به تبیین مسائل شرعی و اخلاقی بپردازند.

 

حجت الاسلام نعمت اللهی خاطرنشان کرد: مخاطب شناسی یکی از موضوعاتی است که نیاز است مبلغان توجه خاصی به آن داشته باشند و از ابزارهای نوین برای تمام سنین جامعه استفاده کنند.

 

وی با اشاره به اهمیت جایگاه مخاطبان، تصریح کرد: مبلغان تنها به روش‌های سنتی اکتفا نکنند و پاسخ‌های علمی و قانع کننده‌ای برای سؤالات مخاطبان داشته باشند و با توجه به احساسات و نظرات خود پاسخ ندهند.

 

دشمن احساسات و تصمیمات را مدیریت می‌کند

حجت الاسلام نعمت‌اللهی با بیان این‌که دشمن احساسات و تصمیمات را مدیریت می‌کند، تصریح کرد: امروزه دشمنان با ترفندهای مجازی موبایل و اینترنت سعی در آسیب رساندن به جوانان ما هستند، مبلغان و مفسران وظیفه خطیر تفسیر و ترجمه قابل فهم برای جوانان را برعهده دارند.  

 

وی با بیان این‌که مساجد پایگاه دینی هستند، تأکید کرد: مساجد بهترین و امن‌ترین مکان برای جوانان هستند و امام جماعت و متولیان مساجد باید رفتارهای مناسب و شایسته‌ای داشته باشند تا جوانان و عموم مردم جذب مساجد شوند.

 

استاد حوزه علمیه قزوین در پایان گفت: صاحبان مساجد تنها به خواندن نماز جماعت اکتفا نکنند و با برگزاری اردوها و کلاس‌های آموزشی و فرهنگی جوانان را به سمت مساجد سوق دهند تا از آسیبی که آنها را تهدید می‌کند در امان باشند./838/ت302/ح

ارسال نظرات