۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۱
کد خبر: ۲۷۶۳۷۰
رییس موسسه موعود:

دولتی که طبق دستورات الهی رفتار کند ماندگارتر است

خبرگزاری رسا ـ استاد دانشگاه گفت: هر دولتی که بیشتر طبق دستورات الهی رفتار کند ماندگاری او بیشتر می‌شود، اگر می‌خواهید دوام تمدنی را بررسی کنید به رهبر یا پیشوای آن توجه کنید اگر خدایی بوده باشد تمدن آنها برای مدت طولانی عمر کرده است.
سروستاني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اسماعیل شفیعی سروستانی رییس موسسه موعود و استاد دانشگاه امروز عصر در نشست خبری موسسه موعود که در مرکز فرهنگی هنری سوره برگزار شد، گفت: کسی که قدرت دولتی پیدا می‌کند اگر نسبت به حق انزجار داشته باشد پرده‌ای قلب او را می‌پوشاند.

وی با اشاره به علت قدرت یا ضعف دولت‌ها افزود: در قرآن آمده که خداوند می‌فرماید همانا ایام پیروزی‌ها و شکست‌ها بین مردان جابجا می‌شود ما روزهای پیروزی و شکست را به نوبت میان مردم می‌چرخانیم تا معلوم شود چه کسی ایمان می‌آورد و خداوند ستمگران را دوست ندارد.

استاد دانشگاه عنوان کرد: از زمان خلقت آدم همواره دو دولت ابلیس و خدا وجود داشته است، امام محمد باقر(ع) می‌فرماید: آخرین دولت به حضرت مهدی(هج) تعلق دارد که دولتی خدایی است تا دیگر دولت‌های پیشین که فرصت داشتند این‌ ادعا را نداشته باشند که اگر ما هم چنین موقعیتی داشتیم این گونه دولت برپا می‌کردیم.

شفیعی سروستانی اظهار داشت: هر دولتی که بیشتر طبق دستورات الهی رفتار کند ماندگاری او بیشتر می‌شود، اگر می‌خواهید دوام تمدنی را بررسی کنید به رهبر یا پیشوای آن توجه کنید اگر خدایی بوده باشد تمدن آنها برای مدت طولانی عمر کرده است.

وی با اشاره به امت اسلامی بیان داشت: امت اسلامی را با پیامبر(ص) و جانشینان او می‌شود شناخت طوری که خداوند در قرآن می‌فرماید: شهرها و امت‌هایی که نسبت خود را با خدا قرار داده‌اند را با ظلم نابود نمی‌کنم.

استاد دانشگاه ابراز کرد: امام محمد باقر(ع) می‌فرماید: مردم در رسیدن به قول حق مختلف هستند و دائم در هلاکت هستند مگر شیعیان راستی ما که خدا به آنها رحم کرده است، قومی که به آنها رحم شده دوام بیشتری دارد.

شفیعی سروستانی عنوان کرد: ما باید از نابودی تمدن‌ها دیگر عبرت بگیریم تا از نابودی تمدن خود جلوگیری کنیم، از علل نابودی تمدن‌ها ظلم و فساد دولت‌ها که سبب نابودی اقوام بوده، تکذیب انبیا که سبب باز شدن درهای عذاب الهی است، فساد در زمین مانند قوم لوط، پادشاهانی که دنبال جاه و مقام بودند، فساد مالی، اختلاف و تفرقه است./807/پ202/ف

ارسال نظرات