برگزاری بیش از 40 کرسی آزاداندیشی در حوزههای علمیه استان اصفهان
حجت الاسلام علیرضا ناجی دبیر اجرایی کرسی های نظریه پردازی و آزاد اندیشی حوزه علمیه اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، گفت: طرح ایدهی ایجاد کرسیهای آزاداندیشی در مراکز علمی دانشگاهی و حوزوی به وسیلهی مقام معظم رهبری، در نامه ایشان به جمعی از دانشآموختگان حوزه علمیه در تاریخ 16 بهمن ماه 1381 صورت گرفت.
وی به شکل گیری دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی حوزه علمیه اصفهان اشاره کرد و اظهار داشت: تشکیل دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی، در پاییز 1390 با برگزاری جلسه افتتاحیه ای با حضور حضرت آیت الله طباطبائی نژاد و با حکم ایشان تشکیل شد.
حجت الاسلام ناجی عنوان کرد: دبیرخانه با تشکل شورای مرکزی 9 نفره از نخبگان حوزه علمیه و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و مرکز مدیریت حوزه علمیه استان اصفهان، کار خود را پیش برده است.
وی با بیان این که اصفهان مسنجم ترین و با برنامه ترین دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی در کل کشور را دارا می باش، اظهار داشت: سعی شده است در جلسات شورای مرکزی دبیرخانه، موضوعاتی انتخاب شود که با مسائل روز متناسب و کاربردی باشد.
دبیر اجرایی کرسی های نظریه پردازی و آزاد اندیشی حوزه علمیه اصفهان در ادامه برخی از موضوعات مطرح شده در این کرسی ها را بیان کرد: عضویت طلاب در شبکه های اجتماعی، ولایت فقیه؛ مطلقه یا مقیده؟! و تحول متون درسی حوزه علمیه، توافق هسته ای؛ پیشنهادها آسیب ها.
وی در ادامه افزود: تاکنون 43 کرسی آزاداندیشی از سوی این دبیرخانه در سطح مدارس علمیه خواهران و برادران استان اصفهان برگزار شده است.
دبیر اجرایی کرسی های نظریه پردازی و آزاد اندیشی حوزه علمیه اصفهان از برگزاری این کرسی ها در مدارس علمیه خواهران و هم برادران خبر داد و گفت: سعی شده است در برگزاری این جلسات وسعت استانی لحاظ شود، که علاوه بر برگزاری مستمر این جلسات در شهر اصفهان در شهرهای دیگر استان مانند شاهن شهر، یزدانشهر، خوراسگان، خمینی شهر، شهرضا، دهاقان و... جلسه کرسی های آزاداندیشی برگزار شده است.
وی در پایان اظهار داشت: با توجه به محیط نقادی که در حوزههای علمیه وجود دارد، طلاب و فضلای حوزه در فضای آزاد تضارب آراء، به بیان نظرات خود می پردازند تا با تولید علم و دوری از هر گونه تعصب موجبات تعالی حوزه علمیه را فراهم نمایند./939/303/ب3