۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۸
کد خبر: ۳۱۹۹۶۹
معاون تهذیب حوزه‌های علمیه مطرح کرد؛

اجرای طرح جهاد تربیتی در 14 استان/ ضرورت تقویت دروس اخلاق در مدارس علمیه

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که در امور تربیتی باید جهادگونه فعالیت کرد، گفت: هم اکنون طرح جهاد تربیتی مدیران در 14 استان برگزار شده است.
معاون تهذيب حوزه هاي علميه کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائم شهر، حجت الاسلام هادی حسین‌خانی، معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور چهارشنبه شب در مراسم افتتاح مرکز مشاوره حوزه علمیه مازندران در مدرسه علمیه امام صادق(ع) قائمشهر ویژگی منحصر به فرد حوزه های علمیه را در توجه این نهاد ارزشمند به امور تهذیب و ارزش های اخلاقی دانست و افزود: معاونت تهذیب در حوزه علمیه در راستای این امر خطیر و مهم شکل یافته است.

 

وی آسیب های تربیتی را از جمله نگرانی های اساسی معاونت تهذیب دانست و خاطرنشان کرد: رسالت معاونت تهذیب در حوزه های علمیه شناختن آسیب ها و رفع آن ها است که در این راستا اقدامات ارزشمندی تاکنون صورت گرفته و باید تقویت شود.

 

حجت الاسلام حسین خانی با اشاره به این که در زمینه آسیب شناسی فعالیت های خوبی انجام شده است خاطرنشان کرد: این آسیب ها در زمینه های مختلف ریشه یابی شده است که باید برای هر کدام از آن ها راه درمان هر کدام را در نظر گرفت.

 

وی مشکلات اقتصادی را از جمله آسیب های زندگی طلاب دانست و افزود: نباید به دلیل فشارهای اقتصادی در زندگی، طلاب مجبور شوند که دست به کارهایی بزنند که در شأن زندگی طلبگی به شمار نیاید.

 

حجت الاسلام حسین خانی به برخی آسیب های اخلاقی اشاره کرد و با توجه به ضرورت داشتن تقوای الهی در همه امور تصریح کرد: عنصر تقوا مهم ترین عنصر در حفظ و صیانت انسان از آسیب های اخلاقی خواهد بود.

 

وی داشتن روابط عمومی بالا و خوش رویی را لازمه فعالیت یک طلبه موفق دانست و ضمن تاکید بر داشتن سعه صدر از سوی طلاب افزود: اخلاق نیکو و پسندیده و صبر در برابر ناملایمات از جانب مردم و جامعه یک اصل اساسی در زندگی است که روحانیت باید پیشگام در این امر باشد.

 

حجت الاسلام حسین خانی با بیان این مطلب که در امور تربیتی باید جهادگونه فعالیت کرد، افزود: هم اکنون طرح جهاد تربیتی مدیران در چهارده استان برگزار شده است که  استان مازندران نیز جزو آن است.

 

معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور از مدیران حوزه های علمیه به عنوان عاملی مؤثر در افزایش تربیت و ارزش های اخلاقی در میان طلاب نام برد و اذعان داشت: مدیران حوزه های علمیه با تقویت و گسترش دروس اخلاق برای طلاب می توانند به نتایج مطلوبی در امر تهذیب دست یابند.

 

وی به اهمیت مراکز مشاوره در حوزه های علمیه اشاره کرد و افزود: به توفیق الهی بسیاری از آسیب ها و مشکلاتی که ممکن است برای طلاب محترم وجود داشته باشد در این مراکز مشاوره برطرف خواهد شد.

 

حجت الاسلام حسین خانی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی و تربیتی نقشی مؤثر در این خصوص خواهند داشت./950/202/ب2

ارسال نظرات