حوزه ها و مدارس علمیه بهترین بستر یادگیری معارف الهی هستند
سیده فاطمه موسوی، مدیر مدرسه علمیه ام ابیها(س) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره اهمیت تحصیل دختران در حوزه علمیه، گفت: جامعه ما، یک جامعه دینی و اسلامی است و بحث شناخت دین یکی از اولویتها و ضرورتهای آن است، به ویژه برای بانوان که بخشی از مدیریت خانواده و تربیت فرزندان را بر عهده دارند و اگر بخواهند زندگی خود را برمحور دین مدیریت کنند باید از دین شناخت کافی داشته باشند که بهترین بستر یادگیری معارف، حوزه ها و مدارس علمیه هستند.
وی در رابطه با اهمیت کارایی تحصیل کردگان حوزه خواهران برای جامعه، گفت: با توجه به سطح طلبههای فارغ التحصیل شده، این بانوان میتوانند از طریق آموزش در دانشگاهها و مراکز آموزشی و تبلیغ در مجامع عمومی و تحقیق و پژوهش در مباحث پایان نامه و کتاب نویسی فعالیتهای بسیار مؤثری داشته باشند.
مدیر مدرسه علمیه درباره اولویت طلبهها در انتخاب مدرسه گفت: نزدیک بودن محل تحصیل به محل زندگی برای طلبهها، اهمیت ویژهای دارد.
وی افزود: مدرسه علمیه ام ابیها مانند سایر مدارس علمیه از امکانات متعارف و استادانی توانمند و آگاه در حوزه علوم و فنون دینی برخوردار است.
موسوی تصریح کرد: در این مدرسه برنامههای فرهنگی از قبیل سیره مطالعاتی شهید مطهری و بحث بصیرت دهی ولایی پیرامون صحبتهای رهبر معظم انقلاب را برگزار میکنیم که این برنامه ها فقط برای طلبه های همین مدرسه اجرا می شود.
وی تأکید کرد: شرایط پذیرش این مدرسه همان شرایط عمومی است که از طرف مرکز مدیریت خواهران برای کلیه مدارس علمیه تعیین شده است و به دلیل محدودیت مکانی فقط به صورت حضوری و تمام وقت با ظرفیت 30 نفر پذیرش انجام میشود که متقاضیان باید حداقل معدل دیپلم 12 و حداکثر سن 35 سال را داشته باشند.
گفتنی است، مدرسه علمیه ام ابیها درسال 1365 در خیابان شهید رجایی تهران تأسیس و در سال 1376 زیر نظر مرکز مدیریت خواهران مصوب شد و مؤسس آن مرحوم حجت الاسلام اراکی بود و تولیت این مدرسه در حال حاضر به عهده حجت الاسلام آقا تهرانی است./966/302/ب2