ارسال بیش از ۳۰۰ اثر به جشنواره علامه حلی استان مازندران
خانم فاطمه اردشیری، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، از ارسال 300 اثر به نخستین جشنواره استانی علامه حلی استان خبر داد.
وی با اشاره به این که حوزه علمیه خواهران مازندران دارای تألیفات و تحقیقات زیادی در زمینه های مختلف علوم دینی، فقهی و تفسیری است که از سوی طلاب و اساتید این مدیریت تدوین شده است، افزود: این مدیریت همواره در زمینه شرکت و مشارکت در فراخوان های پژوهشی و ارائه تحقیقات، پیشرو بوده و همکاری خوبی با نهادهای حوزوی و غیر حوزوی در این باره دارد.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران با بیان این که مازندران برای نخستین بار امسال میزبان برگزاری جشنواره استانی علامه حلی است، خاطرنشان کرد: آثار ارسالی از سوی طلاب حوزه علمیه خواهران استان در سه قالب پایان نامه، تحقیق پایانی و مقاله با موضوعات فقهی، تفسیری و اخلاقی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
خانم اردشیری تأکید کرد: از بین آثار ارسالی خواهران به دبیرخانه جشنواره، بعد از ارزیابی اجمالی، 160 اثر به ارزیابی تفصیلی راه پیدا کرد.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران اظهار داشت: در سال گذشته حوزه علمیه خواهران مازندران با 271 اثر در جشنواره علامه حلی شرکت کرد که 135 اثر به ارزیابی تفصیلی راه یافت و در نهایت دو نفر از خواهران طلبه استان در هفتمین جشنواره علامه حلی کشور حائز رتبه شایسته تقدیر شدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود جشنواره استانی علامه حلی را فرصتی برای رقابت طلاب جوان در عرصه پژوهش عنوان کرد و افزود: به حتم برگزاری استانی این جشنواره در شناسایی طلاب جوان پژوهشگر کمک شایانی خواهد کرد.
خانم اردشیری از آموزش و پژوهش به عنوان دو بال برای تعالی علمی در حوزه یاد کرد و گفت: همراهی آموزش و پژوهش در حوزه یک طلبه را به قله های علم و دانش هدایت خواهد کرد.
وی با بیان این که باید نگاه فعالیت های پژوهشی در میان طلاب تقویت شود، گفت: مسأله پژوهش باید به شیوه ای هدفمند و با ساز و کاری مشخص در مدارس علمیه دنبال شود تا به یک نتیجه مثبت ختم شود.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران با تأکید براین که باید از نظر پژوهشی در مدارس علمیه یک تحرکی ایجاد شود، خاطرنشان کرد: باید شیوه مقاله نویسی و روش تحقیق از سوی اساتید و مدیران مدارس علمیه از ابتدای سال تحصیلی جدید به خوبی تبیین شود.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره به این که در حال حاضر ظرفیت های خوبی در مباحث پژوهشی در مدارس علمیه استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید با برنامه ریزی مناسب از این ظرفیت های ارزشمند در جهت رشد و گسترش پژوهش در مدارس علمیه بهره گیریم.
خانم اردشیری با اشاره به این که این جشنواره با همکاری حوزه علمیه برادران و مدیریت شهرستان بابل برگزار می شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون جلسات متعددی در جهت هماهنگی و وحدت رویه در امور برگزار شده است.
وی روند ارسال مقالات به دبیرخانه نخستین جشنواره استانی علامه علی مازندران را افزایشی خواند و ادامه داد: میزان استقبال طلاب مدارس علمیه خواهران استان از این جشنواره بسیار خوب بوده است./950/302/ب2