معیار شناخت حق، اهل بیت هستند نه اشخاص
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد حاج ابو القاسم، استاد حوزه علمیه قم، بعد از ظهر امروز در مراسم ترتیل خوانی قرآن کریم در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س)با اشاره به اینکه در آیه ۱۱۶ سوره انعام بیان شده که اکثریت مردم دنیا گمراه هستند و پیروی از آنها موجب گمراهی انسان می شود،گفت: خداوند متعادل در این آیه به رسول خدا(ص) میفرمایند که اگر از این دسته ـ اکثریت ـ پیروی کنی گمراه میشوی زیرا اکثر اینها به جای یقین از ظن و گمان پیروی می کنند.
وی افزود: حضرت علی(ع) میفرمایند که ای مردم در مسیر هدایت از کمی عدد خو نترسید چون خدا فرموده که مؤمنین همواره در اقلیت هستند بر همین اساس میتوانیم بفهمیم که چرا نظام اسلامی به قرآن نگاه کرده و به روش اکثریت مردم عمل نمی کند.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: از آن جایی که در دین مسیح دستوراتی در مورد حلال و حرام وجود نداردآن ها نظام حکومتی خود را بر مبنای خواست اکثریت بنا کردهاند و به همین دلیل ما امروز شاهد پدیدههایی مانند خوردن گوشت خوک یا همجنس بازی و سایر موارد هستیم.
حجت الاسلام حاج ابوالقاسم اظهار کرد: باید در نظام اسلامی مراقب باشیم که خدای نکرده به بهانه پیروی از اکثریت و نظام منحط غربی حدود الهی زیر پا گذاشته نشود زیرا امروزه بنابر فرموده رهبر معظم انقلاب غرب به بهانه قصاص و دین و حدود الهی میخواهد نظام اسلامی را متهم کرده تا از اجرای حدود الهی جلوگیری کند و باید بدانیم محور نظام اسلامی دستورات قرآن بوده و باید مراقب باشیم که بهانه همسو سازی با اکثریت از شرع مقدس اسلام فاصله نگیریم.
وی با تأکید بر اینکه دومین درس جز هشتم قرآن کریم برای ما این است که باید مراقب باشیم و فرصت خدمت را از دست دهیم زیرا ممکن است دیگرانی جایگزین ما شوند، تصریح کرد: به همین علت است که ائمه (ع) همواره از خداوند میخواستند که یاری گر دین باشند و همواره به مردم توصیه میکردند که فرصت ثروت و علم برای خدمت به دیگران استفاده کنند و امام خمینی(ره) مردم را توصیه به خدمت به سایر ملل جهان کرده و انقلاب اسلامی را فرصت مناسب خدمت به انسانهای مستضعف در روی جهان می دانستند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه بهشتی شدن آسانتر از جهنمی شدن است، گفت: آیه ۱۶۰ سوره انعام میفرماید که انسان اگر کار نیکی انجام دهد ۱۰ برابر آن مزد میگیرد و اگر کار ناپسندی مرتکب شود به اندازه همان گناه مجازات میشود بر همین اساس راه بهشت به مراتب هموار تر از راه بهشت است بنابراین اگر کسی یک حسنه داشته باشد و یک گناه، میزان گناه و حسنات او با هم برابر شده و جهنمی نمیشود.
حجت الاسلام حاج ابولقاسم تصریح کرد: امام سجاد(ع) میفرمود«وای برکسی که یک یک سیئات ا و از ده ده حسنات او بیشتر باشد و حضرت علی(ع) و سایر ائمه(ع) می فرمودند که هرکس که سه روز آخر هر ماه را روزه بگیرد مانند این است که تمام عمر خود را روزه بوده است.
وی با اشاره به اینکه برای شناخت اهل حق باید حق را شناخت و بر مبنای حق عمل کرد، گفت: میزان سنجش اعمال ما در قیامت حق است و در دنیا هم اعمال ما با حق مورد سنجش قرار میگیرد و معیار شناخت حق اشخاص نیستند بلکه قرآن و اهل بیت(ع) هستند.
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: امام علی (ع) میفرمایند که انسان برای این در شناخت حق دچار اشتباه میشود که می خوهد حق و دین خدا را به وسیله اشخاص بشناسد.
حجت الاسلام حاج اوالقاسم با اشاره به اینکه شیطان همیشه در کمین انسان است، یادآروشد: شیطان داعیه دار خیر خواهی است و میخواهد انسان را به بهانه خیر خواهی گمراه کند/۸۳۷/پ202/س