۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱
کد خبر: ۴۴۱۹۸۰
رییس دارالقرآن آل طاها بندرعباس:

اعتماد و عمل کردن به فرامین قرآنی مهمترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است

رییس دارالقرآن طاها با اشاره به نقش روشنگری قرآن گفت: قرآن نقشی هدایتی خودش را در تعیین مسیر و ارائه راهکارهای دفاع با هجمه های فرهنگی دشمن به شایستگی ایفا کرده و همه به این امر واقفند که اعتماد و عمل کردن به فرامین قرآنی مهمترین راه مقابله با این تهاجمات است.
دارالقرآن

حجت الاسلام علی صادقی رییس دارالقرآن الکریم آل طاها بندرعباس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به  نقش قرآن در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، گفت: این نقش در خنثی سازی توطئه های دشمن نقش افشاگری است چرا که قرآن شاخصها را مشخص کرده و ما وظیفه داریم با استفاده از آموزه ها و شیوه های قرآنی در حفظ ارزشهای جامعه ای که مورد هجمه فرهنگی  قرار گرفته، تلاش کنیم.
 

وی، آموزه های دینی و راهکارهای قرآن را پپشتوانه محکمی برای مبارزه با توطئه ها و ترفندهای دشمن نام برد و افزود: مسلمانان نه تنها تک بعدی فکر نمی کنند بلکه با اعتقاد به معنویات و باورهای دینی به عنوان پشتکاری قوی در راستای خنثی کردن نفشه های استکبار همت می کنند.

 

رییس دارالقرآن آل طاها با اشاره به نقش روشنگری قرآن گفت: قرآن نقشی هدایتی خودش را در تعیین مسیر و ارائه راهکارهای دفاع با هجمه های فرهنگی دشمن به شایستگی ایفا کرده و همه به این امر واقفند که اعتماد و عمل کردن به فرامین قرآنی مهمترین راه مقابله با این تهاجمات است.

 

حجت الاسلام صادقی با بیان اینکه قرآن کتاب شفاست و برای تمامی مشکلات و فراز و نشیب ها نسخه هایی دارد ابراز داشت: از انجایی جنگ فرهنگی و  تهاجمات فرهنگی دشمن کار زبدگان است پختگی لازم رو می طلبد تا شرایط و الزامات مقابله با تهاجم را به خوبی بداند.

 

وی ادامه داد: قرآن کریم برای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان ابتدا اذهان عمومی را متوجه امر مهم دشمن شناسی می کند و می فرماید: دشمن آرزو دارد شما نرمشی نشان دهید تا باشما سازش کند.

 

رییس دارالقرآن الکریم آل طاها گفت: همانطور که توجه به غذای کودک در سنین کودکی تضمین کننده رشد جسمی و سلامت اوست و غفلت از آن در این سنین سبب بروز بیماریهایی می شود و همه ما سعی در سلامت جسمی فرزندانمان داریم نسبت به روح کودکمان هم وظایفی داریم تا با تغذیه معنوی او را در برابر بیماریهای روحی واکسنیه کنیم.

 

حجت الاسلام صادقی بیان داشت: بهترین سنی که کارشناسان تعلیم و تربیت جهت انتقال مفاهیم دینی تاکید دارند دوران کودکی و نوجوانی است، چرا که ذهن بچه ها از قابلیت بهتری برای پذیرش برخوردار بوده و می بایست تغذیه قرآنی متناسب با ذایقه کودک را مد نظر قرار دهیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشریح فعالیتهای دارالقرآن ال طاها وابسته به آموزش و پرورش ناحیه 2 بندرعباس به عنوان تنها مرکز فعال قرآنی استان هرمزگان گفت: این مرکز قرآنی در سال 93 افتتاح و در سه ترم پاییزه، زمستانه و تابستانه در رشته های حفظ موضوعی، حفظ، روخوانی، تجوید، آموزش ویژه نونهالان 5 و 6 ساله، آموزش اذان، مکبری و مداحی فعالیت می کند.


رییس دارالقرآن الکریم آل طاها تصریح کرد: قرآن آموزان در هر ترم با حضور در 20 جلسه آموزشی و گذراندن آزمون پایان ترم، گواهینامه معتبر قرآنی دریافت می کنند.

 

حجت الاسلام صادقی ادامه داد: این مرکز قرآنی افزون بر آموزش قرآن در رشته های مختلف، فضایی شاد و معنوی را در اتاق بازی برای نونهالان فراهم کرده و  هرساله  نخبگان قرآنی را به اردوهای قرآنی اعزام می کند.

 

وی، تشکیل باشگاه حافظان نوجوان ال طاها را یکی از فعالیتهای دارالقران ال طاها نام برد و گفت: تمامی حافظان قرآن در مقطع ابتدایی مدارس هرماه گرد هم جمع می آیند و محفوظات قرآنی آنان در نشستی صمیمی مرور و پس از برگزاری آزمون شفاهی و دریافت امتیاز در پایان هر ماه به حفاظ موفق جوایزی نفیس اعطا می شود.

 

حجت الاسلام صادقی، اعزام مربی باتجربه به مدارس با هدف آموزش روخوانی قرآنی به دانش آموزان از دیگر فعالیت دارالقرآن آل طاها ذکر کرد و اذعان داشت: این طرح تحت عنوان (نسیم رحمت) در مدارس شهید علیرضایی، دبستان محبوبه دانش، دبستان زینبیه و دبستان سنایی اجراء شده و با استقبال چشمگیر دانش آموزان همراه بود./302/851/ب1

ارسال نظرات