۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۴۵۵۲۷۵
استاد حوزه علمیه:

جریان نفاق و نفوذ برای تحقق زیاده‌خواهی‌های استکبار در کشور هر کاری انجام می‌دهند

استاد حوزه علمیه گفت: امروز جریان نفاق و نفوذ برای تحقق زیاده‌خواهی‌های استکبار در کشور ما هر کاری را انجام می‌دهد، مبادا در خواب غفلت باشیم و کربلای دیگری خلق شود.
حجت الاسلام ثمری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی ثمری، استاد حوزه علمیه امروز در همایش رهروان زینبی که در مهدیه تهران برگزار شد، گفت: در طول تاریخ همواره جریان ها نفاق به اشکال مختلف  دنبال جریان سازی علیه حق و حقیقت است.

وی با اشاره به تعبیری از امام حسین(ع) مبنی بر اینکه فاتحه دین خوانده شده و از دین اسلام چیزی نمانده است، عنوان کرد: جامعه دینی آن روز مواجه با افرادی طاغوت‌زده، نفاق زده، اهل دنیا و گرفتار زر، زور و ثروت شده بود، اتفاقات و رخدادهای کوفه مدلی از جریان نفوذ و نفاق را رقم می زند که منجر به حادثه عاشورا می‌شود.

استاد حوزه علمیه افزود: به هر اندازه مردم ما برداشت درستی از قیام امام حسین(ع) داشته باشند به همان میزان همراهی آنها با امام تثبیت شده و می‌توانند در هر زمان و مکانی منتظران خوبی برای امام عصر(عج) باشند.

حجت‌الاسلام ثمری با اشاره به اینکه حضرت ولی‌عصر(عج) منتقم خون شهدای کربلا هستند، اظهار داشت: ظهور امام عصر(عج) در راستای انقلاب امام حسین(ع) است بنابراین به هر میزان که انسان بتواند امام حسین(ع) را درست بشناسد موفق می‌شود منتظر واقعی در رکاب حضرت ولی عصر(عج) باشد.

وی با اشاره به اوج عزت، حیا، عفاف و حجاب حضرت زینب(س)، بیان داشت: بار رسالت سنگینی که امام حسین(ع) با ابرمردان کربلا تا غروب روز عاشورا به دوش کشیده است بعد از آن همه این بار بر عهده حضرت زینب(س) قرار می گیرد.

استاد حوزه علمیه افزود: حضرت زینب(س) بعد از واقعه عاشورا به تنهایی باید جلودار فرهنگ و مرام خون شهدای کربلا باشد، چراکه باید امام سجاد(ع) زنده بماند و دشمن آن را نشاسد.

حجت‌الاسلام ثمری گفت: جریان نفاق و نفوذ در حالیکه به هیچ چیز اعتقاد نداشت به نام دین، پیامبر(ص)، قرآن و خدا، ذهن و فکر مردم را طوری تسخیر کرد تا واقعه کربلا را ایجاد کند، یزید وقتی کار را تمام کرد آشکارا منکر دین، خدا و قرآن شد.

وی با بیان اینکه این نوع طرز تفکر جریان نفاق و نفوذ امروز هم وجود دارد، ابراز کرد: بار سنگینی را که حضرت زینب یک تنه در 40 روز به سرمنزل مقصود رساند امروز به دوش تک تک زن و مرد مسلمان ما است چراکه یزید و مقابله او با حق همچنان ادامه دارد بنابراین ما باید مراقب باشیم.

 استاد حوزه علمیه افزود: حضرت زینب(س) در برابر جریان نفاق و نفوذ با حفظ صلابت و ابهت حیدری و اسلامی به  ایستادگی پرداخته از چهره کریه آنها پرده برداشتند.

حجت‌الاسلام ثمری ابراز کرد: جریان نفاق که روزی از فرزندان پیامبر(ص) خارجی ساخت امروز هم هست، چرا که عاشورا و کربلا هنور ادامه دارد و بیداری می‌طلبد، حضرت زینب(س) با مشت محکم در دهان تحریم های دشمن زد، چگونگی برخورد با جریان نفوذ و نفاق را با شیوه گفتار، فرصت شناسی و فرصت سازی به همه آموزش داد.

وی با اشاره به اهمیت حفظ آرمان‌های الهی، گفت: دشمن هر چه کرد تا صلابت حضرت زینب(س) را بشکند او محکم‌تر ایستاد، امروز ما هم باید با الگوگیری از ایشان در برابر دشمن ایستادگی کنیم.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه امروز زنان و مادران دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم با درس گرفتن از کربلا حسین های خود را به قربانگاه می فرستند، بیان داشت: حضرت زینب(س) بعد از واقعه کربلا به گونه‌ای وارد مجلس عبیدالله شد که او را خرد کرد، امروز نماینده سیاست خارجی مملکتی که نظام آن اسلامی و برگرفته از آرمان‌های امام حسین(ع) است باید همچون حضرت زینب(ع) با دشمن رفتار کند.

حجت‌الاسلام ثمری افزود: حضرت زینب(س) از هر فرصتی استفاده کردند تا جریان نفاق و نفوذ را به مردم بشناسانند، این درس کربلا برای منتظران واقعی حضرت صاحب الامر(ع) است.

وی با طرح این سؤال که بندگی خدا و حرکت در راستای رضای خدا شعار اصلی اهل بیت(ع) بود امروز چطور برخی اباحه گری را در کشور ترویج می کنند؛ گفت: امام حسین(ع) برای نفاق زدایی و نفوذ زدایی دنبال تشکیل حکومت بودند یکی از دغدغه های ائمه(ع) تشکیل حکومت اسلامی بوده است تا مردم را از خلفای جور و ستم رهایی بخشند.

حجت‌الاسلام ثمری گفت: امروز برخی در مخالفت با فرمایشات رهبری سریع مواضع مخالف به خود می‌گیرند، بنابراین مراقب باشیم کربلای دیگری رخ ندهد در حالیکه ما سرگرم دعا، قرآن و نماز هستیم از نظام مقدس جمهوری اسلامی غافل باشیم.

 استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: جریان نفاق و نفوذ برای تحقق زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی دستشان به هرجا برسد بیکار نمی‌نشینند پیامی که از غربت اهل‌بیت(ع) به ما داده می‌شود این است که امروز یکی از روزهای سخت و نفس گیر برای زینبیون است./807/201/ب2

ارسال نظرات