طلاب با استفاده از فضای مجازی آموزههای دینی را ترویج کنند
حجت الله چناریان نخعی، مسؤول دبیرخانه بینش مطهر استان کرمان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، گفت: با توجه به اینکه، کشور ما در موقعیت خاصی قرار دارد. تهاجم فرهنگی غرب هر روز پررنگ تر از قبل است.
این طلبه و مبلغ حوزه علمیه بیان داشت: جوانان ما به خاطر جذابیت و سهولت استفاده از فضاهای مجازی اوقات فراغت خود را با حضور در این فضاها پر می کنند و بار سنگینی بر سبد اقتصادی خانوار ایجاد کرده اند.
وی عنوان داشت: بیشتر کاربران افرادی هستند که اطلاعات کافی از اهداف ایجاد برنامه های مدیران سایت ها، ندارند. فضایی متنوع در اینترنت ایجاد کرده و یک زندگی کاملا متفاوت با واقعیت خود برقرار کرده و ناآگاهانه قربانی این موقعیت ها می شوند.
چناریان نخعی اذعان کرد: مشکلاتی که گاهی آسیبهای بسیاری بر فرهنگ و آیین اسلامی ایرانی گذاشته و با تضعیف اعتقادات به اهداف خود می رسند.
مسؤول دبیرخانه بینش مطهر کرمان ادامه داد: فضای مجازی می تواند در ایجاد ارتباط و افزایش سرعت عملکردها در انجام اموری که لازمه تبادل اطلاعات سریع باشد، به افراد کمک کند و استفاده نکردن از این تکنولوژی غیر قابل انکار است.
این کارشناس مسائل دینی افزود: ما هرگز نمی توانیم از فواید این برنامه ها چشم پوشی کرده و به خاطر بعضی مسائل غیر اخلاقی، از این امکانات مفید در دسترس و موثر بهره مند نشویم. با کمی دقت و تفکر در تدبیر برنامه ریزانی که سعی در انحراف جوانان دارند و اثر فوق العاده افکار پشت پرده آنان می توان به لزوم حضور افرادی آگاه و معتقد و متعهد پی برد.
چناریان نخعی همچنین با اشاره به اینکه این مساله دغدغه مقام معظم رهبری نیز هست، گفت: مقام معظم رهبری تاکید بر مدیریت صحیح، از سوی کارشناسان متخصص و دلسوز و آگاه به مسائل دین و فرهنگ اسلام را دارند. حضرت آقا، با تاکید بر ایجاد و گسترش سبک زندگی اسلامی در تمام نهادها و دستگاه های دولتی و غیر دولتی، اهمیت این امر را روشن فرموده اند.
این طلبه و مبلغ حوزه مطرح کرد: این وظیفه هر انسان آگاه و دلسوز به جامعه، دین و جوانان است که با حضور خود بتوانند مسیری روشن و صحیح را مشخص کند.
چناریان نخعی اشاره کرد: اگر یک فرد که دغدغه فرهنگی دارد و می خواهد کار فرهنگی کند، خود غافل از مسائل روز بوده و در این مسائل آشنا نباشد و به اصطلاح عامیانه، امی باشد، حتما به هدف خود نرسیده و نمی تواند در افکار دیگران اثر گذار باشد.
مبلغ حوزه علمیه بیان کرد: همانطور که می خواهیم کار فرهنگی انجام دهیم از صددرصد کار، باید چند در صد برای افزایش اطلاعات خود کار کنیم.
وی وظیفه طلبه را کسب علم در ابعاد مختلف و مفید دانست و گفت: آشنایی با فضای مجازی و آگاهی از استفاده صحیح آن، باید بر روی میز کار یک طلبه باشد.
مسؤول دبیرخانه بینش مطهر کرمان تاکید کرد: طلبه می تواند بر افکار جمع کثیری تأثیر داشته و با بیان شیوا و مطالب آموزنده و تخصصی در این موارد، با روشی نوین تبلیغ کند.
چناریان نخعی بیان داشت: حضور طلبه در فضاهای مجازی، با اطلاعات کافی و متعهد به مبانی اسلام، می تواند در نشر افکار صحیح، سهم بسزایی داشته باشد.
این طلبه و مبلغ حوزه عنوان کرد: انعکاس نامه رهبر عزیزمان برای جوانان کشورهای غربی، نمادی روشن بر صحت فعالیت مثبت، در فضای مجازی است.
چناریان نخعی در پایان گفت: امید است با توکل بر خداوند منان و کسب مهارتهای ابزارهای اطلاع رسانی بتوانیم در سراسر جهان بر اقتدار پرچم اسلام کوشا باشیم./302/9705/ب1