تربیت تخصصی طلاب در حوزه علمیه ضرورت جامعه امروز است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در دیدار با اساتید و مدیران مدارس علمیه استان، با اشاره به دعای آغاز سال جدید، اظهار کرد: حوزههای علمیه هم باید از احسن الحال تعریفی برای خود داشته باشند و برای دستیابی به آن برنامهریزی و تلاش کنند.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی اضافه کرد: مدیران و اساتید مدارس علمیه باید بدانند سال گذشته درزمینهٔ مدیریت، تدریس، تهذیب، تبلیغ و سایر امور مربوط چگونه عمل کردند و برای امسال بهگونهای برنامهریزی و اقدام کنند که نسبت به سال گذشته احسن باشند تا جامعهای بهتر و نیکوتر داشته باشیم.
رییس شورای استانی حوزههای علمیه خراسان شمالی خطاب به مدیران و اساتید مدارس علمیه استان، تصریح کرد: باید نسبت به طلاب مراقبت بیشتری داشته باشیم و تلاش کنیم امسال از نظر آموزشی، فرهنگی و تهذیبی نسبت به پارسال رشد بیشتری داشته باشند.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی با بیان اینکه باید مسائل اخلاقی، تحقیقی، پژوهشی و روزآمد بودن طلاب را ارتقا دهیم، خاطرنشان کرد: همه وظیفه داریم حوزههای کاری و برنامههای خود را بر اساس احسن الحال بودن تعریف کنیم.
وی افزود: طلاب و روحانیان باید بررسی کرده و ببینند در سال گذشته در موفقیت نظام و رهبری نظام و روند کشور چه اندازه سهیم بوده و دخالت داشتهاند و در سال جدید سهم خود را در ارتقای نظام اسلامی افزایش دهند.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان خراسان شمالی تبلیغ ارزشهای انقلابی و روحیه جهادی و تشویق طلاب برای شکوفایی استعدادهای بیشتر را ازجمله ملزومات تحقق احسنالحال در مدارس علمیه دانست و گفت: باید در سال جدید استعدادشناسی در بین طلاب و تشویق افراد مستعد برای شکوفایی بیشتر بهصورت ویژه در دستور کار مدیران و مسؤولان مدارس علمیه استان باشد.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی با تأکید بر اینکه حوزه علمیه باید هر طلبه را مطابق استعدادهای ذاتی او تربیت کند، خاطرنشان کرد: در این راستا باید استعدادهای ذاتی هر طلبه درزمینهٔ تبلیغ، تدریس، مدیریت و غیره شناسایی و بر اساس این استعدادها و توانمندیها تقسیمبندی شده و تربیت شوند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی در خاتمه با اشاره به انتخاب شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از سوی رهبر معظم انقلاب برای سال جدید، اظهار کرد: این شعار مخصوص تولیدکنندگان و متولیان امور اقتصادی نیست، بلکه طلاب و روحانیان هم مخاطب شعار سال هستند.
وی افزود: در این راستا حوزههای علمیه باید مبلغ، مدرس و محقق تولید کنند تا این افراد بتوانند آثار فرهنگی و دینی خوبی تولید کرده و از این طریق خدمات فرهنگی مناسبی را به جامعه ارائه کنند./9314/202/ب1