۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۶
کد خبر: ۵۰۲۲۵۷
استاد حوزه علمیه شهرکرد مطرح کرد؛

ضرورت تقویت اراده و تقوا در ماه بندگی

استاد حوزه علمیه شهرکرد با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصت آشتی با خداست، گفت: ماه رمضان، ماه ازدیاد تقوا و ماه تقویت اراده است.
حجت الاسلام طهماسبی

حجت الاسلام علی اصغر طهماسبی، استاد حوزه علمیه شهرکرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان، ماه گسترش سفره الهی است، گفت: رسول خدا(ص) فرمودند: «تاکنون این سفره را نه کسی دیده و نه کسی شنیده و نه به قلب کسی خطور کرده است؛ بر سر این سفره تنها یک گروه می نشینند که این گروه روزه داران هستن،. سفره ای که یک ماه گسترده و همه چیز در آن فراوان است، اگر انسان نتواند از این سفره بهره ببرد، خیلی غافل و مغبون است».

حجت الاسلام طهماسبی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصت آشتی با خداست، افزود: ماه رمضان، ماه ازدیاد تقوا و ماه تقویت اراده است؛ آن هایی که می گویند به خدا قول می دهیم که دیگر گناه نکنیم اما زیرقولشان می زنند، می توانند در این ماه عزیز اراده خود را تقویت کنند.

وی با اشاره به این فرمایش پیامبر گرامی اسلام که فرمودند: اگر بنده ارزش ماه رمضان را می دانست، آرزو می کرد که سراسر سال رمضان باشد، اظهار کرد: بزرگان ما مقید بودند روز نخست ماه رمضان دو رکعت نماز شکر بخوانند که خدا را شکر زنده ماندند و ماه رمضان را درک کردند.

استاد حوزه علمیه شهرکرد با بیان اینکه قرآن می فرماید: هر کس نور خدا در زندگی اش کم رنگ شود، شیطان ایمانش را سرقت می کند و شیطان همراهش می شود، گفت: تا هنگامی که نور خدا قوی است، شیطان نمی تواند بیاید و چون در ماه رمضان نور خدا در اوج قرار دارد و در همه خانه ها قرآن تلاوت می شود و زبان ها مشغول ذکر خداست، طبیعتاً می گویند که دست شیطان بسته و درهای رحمت باز است.

این مقام مسؤول با تأکید بر اینکه بهترین عمل در ماه رمضان تقویت تقوا است و انسان با ترک محرمات و تمسک به مقربات الهی می ‌تواند ارزش این ماه را درک کند، افزود: ماه رمضان بهار قرآن است؛ انسان به واسطه‌ صفای قلب باید با قرآن ارتباط بیشتری برقرار کند به این دلیل که درک مفاهیم و آیات آن فضیلت بسیاری دارد.

وی با اشاره به اینکه ارتباط مستمر با قرآن و تأمل در معانی آن به منزله شربت گوارایی برای وجود انسان است، اظهار کرد: قرآن حیات بخش است و ماه رمضان بهترین زمان برای بهره مندی از آن است.

حجت الاسلام طهماسبی در پایان تحمل گرسنگی، تشنگی و دوری از اعمال ناپسند را در حقیقت زمینه رسیدن به فلسفه اصلی این ماه که همان تقویت صفات برجسته انسانیت است، دانست و گفت: تمرین و تقویت صبر و مقاومت در برابر سختی و مواجه با مشکلات از دیگر فواید این ماه است./9457/۳۰۳/ب2

ارسال نظرات