۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۶
کد خبر: ۵۶۶۲۰۹
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مؤمنی:

برنامه محوری مؤمن را از تحیر نجات می دهد

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر این‌که اسوگی اساس امیدبخشی برای به پایان رساندن یک برنامه موفق است، گفت: برنامه محوری مؤمن را از تحیر و سرگردانی در مسیر حرکت نجات می‌دهد و باعث می‌شود که تمام لحظات او هدفمند و منظم باشد.
سید حسین مؤمنی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید حسین مؤمنی امشب در مراسم سخنرانی آستان مقدس حضرت معصومه (س) که در شبستان بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد، برنامه محوری و الگو محوری را اساس موفقیت مؤمن توصیف کرد و اظهار داشت: مؤمن برای رسیدن به افق‌ها و تعالی حقیقی باید همواره بر یک برنامه خوب و الگوی مناسب تکیه داشته باشد.

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر این‌که مؤمن نباید به هر برنامه‌ای تکیه و اعتماد کند، ابراز داشت: برنامه محوری مؤمن را از تحیر و سرگردانی در مسیر حرکت نجات می‌دهد و باعث می‌شود که تمام لحظات او هدفمند و منظم باشد.

سخنران آستان مقدس حضرت معصومه (س) الگو محوری را اساس امید و رغبت برای ادامه برنامه تا پایان معین آن توصیف کرد و گفت: مؤمن برای رسیدن به افق‌های متعالی باید الگوی متعال داشته باشد؛ بر این اساس یک بازیگر سینما که از بازگو کردن زندگی خود در رسانه ملی هراس دارد نمی‌تواند یک الگوی مناسب برای یک مؤمن موفق باشد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مؤمنی با تأکید بر این‌که الگوی مؤمن باید از تمام جهات دارای شخصیت اسوگی باشد، گفت: قرآن کریم و منابع روایی نصوص ثقلین کامل‌ترین برنامه شناخته‌شده بشری در عصر حاضر است تا جایی که در آینده کامل‌تر این‌چنین نص برای بشر نخواهد آمد.

سخنران آستان مقدس حضرت معصومه (س) در ادامه به بررسی شخصیت جهانی ام المومنین حضرت خدیجه سلام‌الله پرداخت و اظهار داشت: جوانان مؤمن جامعه اسلامی توجه داشته باشند که الگوی ازدواج حضرت خدیجه (س) با نبی گرامی اسلام (ص) به ما می‌آموزد که از ازدواج متکی بر صرف احساسات بر حذر باشیم؛ این در حالی است که بزرگ‌ترها باید راهنمای جوانان برای انتخاب اصلح در ازدواج باشند، اما خود جوان باید حرف آخر را در پیوند ازدواج بزند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مؤمنی در ادامه به بررسی برخی از ویژگی‌های خاص حضرت خدیجه سلام‌الله علیها پرداخت و گفت: در ارتباط با فضایل و جایگاه حضرت خدیجه (س) در پیشگاه خداوند و پیامبر اکرم (ص) کـتب روایـی و تاریخی موضوعات مهمی مطرح‌شده است، برای مثال حضرت خدیجه (س) یکی از ثروتمندان عرب بود درعین‌حال تمامی ثروت خود را در اختیار پیامبر (ص) قرار داد تا در راه تبلیغ و ترویج دین مقدس اسلام مصرف گردد.

وی ادامه داد: در توصیف این اقدام عظیم حضرت خدیجه پیامبر گرامی اسلام می‌فرمایند «ما قامَ وَ لا اسْتَقامَ دینی اِلّا بِشَیْئَیْنِ مالُ خـدیـجـهِ وَ سَـیـْفُ عـَلـیِ بن ابی‌طالب؛ قوام و ثبات دین من در سایه دو چیز به وجود آمد یکی ثروت خدیجه و دیگری شمشیر علی بن ابی‌طالب (که بر سر کفار و مشرکین فرود آمد)»/837/پ۲۰۲/ج

ارسال نظرات