آموزش و پرورش با کمبود روحانی برای فعالیت های تربیتی مواجه است
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسین درودی اظهار کرد: چهار هزار روحانی در ۱۱۰ هزار مدرسه کشور فعالیت می کنند که با توجه به جمعیت ۱۳ میلیونی دانش آموزان، تعداد روحانی فعال در مدارس بسیار اندک است.
معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از ۱۱۰ هزار مدرسه کشور، تنها در ۴۰ هزار مدرسه با حضور روحانی، نماز جماعت اقامه می شود، افزود: برنامه های مختلفی به منظور جذب دانش آموزان برای ادامه تحصیل در حوزه علمیه در دستور کار قرار دارد که اجرای این طرح ها با موفقیت های بسیار همراه بوده است.
۳۰۰۰روحانی در قالب طرح امین در مدارس فعالیت دارند
حجت الاسلام درودی ادامه داد: سه هزار روحانی آموزش دیده و متخصص در قالب طرح امین در زمینه مشاوره دینی، پاسخ به شبهات و مسائل دینی و اسلامی دانش آموزان، حوزه شناسی و اسلام شناسی و... در مدارس فعالیت می کنند و این طرح با استقبال مطلوب دانش آموزان و مربیان در مدارس روبه رو بوده است.
معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال جاری ظرفیت طرح طلبه وظیفه ۵۰۰ نفر است، گفت: در این طرح با موافقت مقام معظم رهبری طلاب سطح یک به عنوان طلبه وظیفه و انجام خدمت سربازی می توانند در لباس روحانیت به عنوان روحانی در آموزش و پرورش فعالیت تربیتی داشته باشند و ۵۰۰ طلبه در سال جاری در قالب این طرح در ۳۲ استان کشور توزیع می شوند که در کنار معاونان و مربیان پرورشی در راستای رفع نیازهای تربیتی دانش آموزان در سطح مهارتی انجام وظیفه می کنند.
دانش آموزان باید با فضای حوزه های علمیه آشنا شوند
حجت الاسلام درودی بازدید دانش آموزان از حوزه های علمیه را راهکار جذب ادامه تحصیل در حوزه تلقی کرد و افزود: دانش آموزان با بازدید از حوزه علمیه، زندگی روحانیون شاخص، معماری و سبک حوزه و برنامه های طلاب، انتخاب معقول در راستای ادامه تحصیل در حوزه خواهند داشت و جذب تحصیل در حوزه علمیه می شوند و تربیت طلاب نخبه در زمینه رفع مشکلات علوم انسانی و ارتباط با کشورهای دیگر در نسل آینده اثرگذار خواهد بود.
معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: کرسی های گفتمان سازی در کمیته ستاد همکاری دیده شده است که از این طریق دانش آموزان بتوانند در سطح اخلاق حرفه ای گفتمان های دینی، مناظره و تبادل عقاید داشته باشند.
کاهش بروز آسیب های اجتماعی در دانش آموزان مدنظر است
وی با بیان اینکه سهم هر دستگاه در کاهش آسیب های اجتماعی در بین قشر دانش آموز در کمیته ستاد همکاری مد نظر قرار گرفته است، اظهار کرد: والدین در انجمن های اولیا و مربیان به گونه ای حضور داشته باشند که بتوانند از ظرفیت کمیته همکاری بهره گیری کنند و به عنوان همیار معلم، در رسیدن به خواسته حیات طیبه فرزندان خود که در سند تحول بنیادین به آن اشاره شده است، نقش موثر ایفا کنند.
منبع: مهر