حوزه علمیه، نهاد نماز جمعه در کنار بسیج فرصتی رای ارتقا فرهنگ است
![حوزه علمیه، نهاد نماز جمعه در کنار بسیج فرصتی رای ارتقا فرهنگ است](/files/fa/news/1400/2/11/393254_111.png)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام محمدیوسف خانی، ظهر امروز در جلسه شجره تعلیم و تربیت بسیج شهرستان الیگودرز که در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، از بسیج به عنوان شجره طیبه یاد کرد و گفت: بسیج در زمینه تربیت و رشد و اعتلای سطح جامعه در تمام ابعاد نقش بسزایی دارد.
امام جمعه نورآباد افزود: رسالت شبکه تعلیم و تربیت بسیج در راستای جامعه پردازی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی مطلوب و یک نیاز مهم است.
حجت الاسلام خانی بیان کرد: مکتب اسلام، آیینی «جهانی» و «جاودانه» است و آمده تا رابطه بین خدا، انسان و جهان را تبیین و تنظیم کند.
وی با بیان اینکه چنین دینی برای تحقق ویژگی هایی که از «خاتمیت» آن برخاسته است، عنوان داشت: ماهیت آن باید تبلیغی نیز باشد و از همه ظرفیت های نوین روز برای گسترش خود بهره ببرد.
ضرورت استفاده از ظرفیت های تبلیغی برای گسترش تعالیم دین
حجت الاسلام خانی بیان کرد: باید از ظرفیت های تبلیغی بهره مند شد تا مفاهیم و پیام های آسمانی آن به همه انسان ها برای همیشه و در همه جا برسد و فطرت تشنه جامعه بشریت را سیراب سازد.
وی با تشکر از مجموعه ارزشمند تعلیم و تربیت شهرستان نورآباد اظهارداشت: حوزه علمیه و نهاد نماز جمعه در کنار بسیج به عنوان یک فرصت برای ارتقا سطح فرهنگ و مسائل تربیتی است.
امام جمعه نورآباد در پایان ورود بدون تعارف تمام عناصر فرهنگی شهرستان را در عرصه تربیتی خواستار شد./9451/