مواد مغذی برای کاهش استرس دانشآموزان در دوران امتحانات
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از جام جم آنلاین، غیاثوند گفت: موادی که دارای لسیتین هستند؛ مانند زرده تخم مرغ، بادام زمینی، گردو و جوانهها در تکامل مغز و سلولهای مغزی بسیار مؤثر هستند و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانشآموزان توصیه میشود البته میوه و سبزیها نیز در سلامت فکر نقش مهمی دارند.
متخصص تغذیه تاکید کرد: در این بین نقش مواد مغذی در کاهش استرس دانشآموزان در دوران امتحانات بسیار مهم است. تحقیقات نشان داده اند که حافظه کوتاه مدت با خوردن مواد قندی ارتباط دارد و بهتر است دانشآموزان از صبح امتحان مواد قندی که سریع آزاد میشوند؛ مانند آب میوه، عسل، مربا و چای شیرین مصرف کنند.
غذاهایی مانند سوپ جو و همچنین کاهو، شیر، دوغ و ماست حاوی لاکتوسین هستند که این ماده خاصیت آرامش بخشی دارد و توصیه میشود شب قبل از امتحان از این گروه مواد غذایی مصرف شود؛ زیرا باعث کاهش استرس در دانشآموزان میشود.
غیاثوند گفت: دانش آموزان باید از مصرف زیاد قهوه و چای پررنگ خودداری کنند و مصرف روزانه یک لیوان شیر را برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان فراموش نکنند.