تمسک به دشمنان به منزله پناه بردن به خانه عنکبوت است
![تمسک به دشمنان به منزله پناه بردن به خانه عنکبوت است](/files/fa/news/1401/3/7/534929_844.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار در ادامه تفسیر آیه ۱۸ سوره مبارکه ابراهیم که در مسجد آیت الله رضوی برگزار شد، گفت: افراد جبار و سرکشی که با جبهه حق مقابله میکنند در دنیا به غیر از نا امیدی و خسران هیچ دستاوردی ندارند و در آخرت عذاب الهی منتظر آنها است.
وی با اشاره به اینکه خداوند در این آیه عمق بدبختی و ذلالت و نا امیدی ستمگران را با یک مثال آغاز کرده است، افزود: خداوند از مثال استفاده کرده تا مطلب بهتر به ذهن شنونده نزدیک شود.
حجت الاسلام اسلامی تبار با بیان اینکه خداوند در قرآن از مثال برای امور مثبت و منفی و تبیین بهتر مطالب برای شنونده استفاده کرده است، گفت: خداوند برای انفاق این مثال را آورده است که انفاق مال در راه خدا مانند گندمی است که کاشته میشود و تبدیل به ۷ خوشه گندم میشود و در هر خوشه یکصد دانه گندم است، از یک دانه گندم ۷۰۰ دانه گندم برداشت میشود.
وی افزود: خداوند برای امور منفی نیز در سوره عنکبوت میفرماید، برخی مانند آل سعود به جای تمسک به خدا به دشمنان خدا متمسک میشوند و دست گدایی به سوی آمریکا دراز میکنند، اما آمریکا به جای کمک، آنها را به گاو شیرده تعبیر و تحقیر می کند.
امام جمعه موقت کاشان با اشاره به اینکه تمسک به دشمنان اسلام پناه بردن به خانه سست عنکبوت است که به اندک اشارهای فرو میریزد، گفت: امروز آل سعود در باتلاق جنگ یمن گرفتار شده و آمریکا هیچ کمکی به عربستان نمیکند.
حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: خداوند تورات را برای هدایت بندگان خود فرستاد، اما به آن عمل نکردند و کسی که به علم خود عمل نکند مانند الاغی است که بار او کتاب باشد و از آن بهرهای نبرد.
وی افزود: انسان مومن، چون ریشه دار است اگر مرتکب خطا شود میتواند با توبه واقعی جبران کند و گناهان خود را تبدیل به ثواب کند، اما انسان کافر بی ریشه است و اگر عمل صالحی انجام دهد بی محتوا است و دستاوردی برایش ندارد.
امام جمعه موقت کاشان ادامه داد: انسانهای کافر مرتکب جنایتهایی میشوند که برخی اعمال خوب آنها را هم ریشه کن و نابود میکند و اعمال صالحی برای آنها باقی نمیماند که بخواهند پاداش آن را بگیرند.
وی افزود: برخی کافران ظالم و ستمگر نیستند و کارهای خوبی را به نیت رسیدن به شهرت و مقام انجام میدهند که این افراد وقتی به هدف خود میرسند، دستاورد دیگری برایشان باقی نمیماند که بخواهند پاداش بگیرند.
حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: براساس برخی آیات و روایات خداوند انسانهای کافری را که به هم نوع خود کمک میکنند پاداش میدهد، اما پاداش آنها بهشت نیست، چون شرط رسیدن به بهشت ایمان و اعتقاد صحیح و اعمال نیک است، از این رو پاداش خداوند تنها بهشت نیست و رفع بلا از انسان نیز پاداش خداوند است./۱۳۰۷/