آخرین وضعیت تشکیل شوراهای امر به معروف در ادارههای قم
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجتالاسلام علی اصغر گرجی در دیدار با آیت الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس و امام جمعه قم که پیش از ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، با تشکر از مواضع انقلابی آیت الله سعیدی در زمینه عفاف و حجاب، ورود زنان به ورزشگاه ها و اغتشاشات اخیر، گفت: اهم مسائل پیش روی ستاد امر به معروف و نهی از منکر برگزاری شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و نهادهای دولتی است.
وی با بیان اینکه تمام دستگاه ها باید شورای امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند، افزود: تا به امروز از مجموع 120 اداره در استان قم، 40 اداره شورای امر به معروف و نهی از منکر خود را معرفی و 80 اداره نیز هنوز اقدام به معرفی اعضای این شورا نکردهاند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم افزود: قانون تصریح کرده که رئیس اداره موظف است سازوکار اجرای مناسب برای امر به معروف و نهی از منکر در اداره خود را طراحی و ایجاد کند و بودجه اش را هم تأمین کند ولی به خاطر اینکه در سال های گذشته انجام نشده در این زمینه مشکل داریم.
وی گفت: اگر بتوانیم در ادارات به صورت جدی امر به معروف و نهی از منکر را راه بیندازیم بخشی از مشکلات ما حل می شود.
گرجی با اشاره به فعالیت ستاد امر به معروف ونهی از منکر در اغتشاشات اخیر اظهار کرد: در اغتشاشات اخیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هماهنگی کامل با معاونت سیاسی امنیتی استانداری و نیروی انتظامی داشته است و جلساتی را در ستاد تشکیل دادیم و فعالان و دغدغه مندان را دعوت کردیم و راهکارها و پیشنهادهای آنها مورد بررسی قرار گرفت و به نیروهای امنیتی و انتظامی منتقل کردیم.
وی افزود: در جایی که نیروهای امنیتی و اطلاعاتی به کمک نیاز داشتند دستگاه های مردمی را به آنها متصل کردیم و برخی از گروه های مردمی در این زمینه با مدیریت نیروهای امنیتی ورود کردند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم با اشاره به لزوم آموزش امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: در این راستا یک دوره آموزشی امر به معروف و نهی از منکر برای پزشکان و اعضای کادر پزشکی قم و برای اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد برگزار کردیم و ۷۰۰ نفر از بانوان نیز نام نویسی کردند و به دنبال برگزاری کلاس های آموزشی برای آنان هستیم.