رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره ملی فرهنگی هنری و پژوهشی فردخت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، عادله السادات تقاعدیان صبح امروز درآیین رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره ملی فرهنگی هنری و پژوهشی فردخت که در کارگاه سنتی پارچه بافی برگزار شد، گزارشی از فعالیت چهار دوره این جشنواره را ارائه کرد.
وی افزود: جشنواره ملی فرهنگی، هنری و دانش بنیان فردخت در کاشان از سال ۱۳۹۹ به صورت شهرستانی و حمایت سه دستگاه با عنوان مانتو اجتماع توسط یک هیات اندیشه در حوزه بسیج خواهران حضرت نرجس و همکاری دانشکده فدک و شهرداری با هدف گفتمان سازی پوشش اجتماعی برای بانوان برگزار شد.
تقاعدیان ادامه داد: دومین سال برگزاری این جشنواره با همکاری ۱۲ دستگاه شهرستان با پسوند ملی و بدون زیر ساخت رسانهای و خبرگزاری از ۶ استان در این جشنواره شرکت کردند.
وی ادامه داد: سومین سال برگزاری این جشنواره با همکاری ۱۷ دستگاه با شعار «پوشش و لباس اجتماع» و کلیدواژه خانواده محور و اجتماع محور که جشنواره فردخت را از دیگر جشنواره متمایز میکند در سه بخش طراحی، طراحی کالکشن خانواده و یا مجموعه سازی خانواده در دوخت مانتو اجتماع و در بخش پژوهش همراه با فعال شدن ۲۰ دبیرخانه استانی جشنواره برگزار شد.
دبیر جشنواره ملی فرهنگی هنری و پژوهشی فردخت گفت: در چهارمین سال برگزاری جشنواره ملی فردخت، بخش طرح و اثر این جشنواره در دی ماه ۱۴۰۲ در شهرستان کاشان و بخش پژوهش آن نیز خرداد سال ۱۴۰۳ دردانشگاه علوم پزشکی کاشان با همکاری ۲۵ دستگاه برگزار شد.
تقاعدیان یادآور شد: در چهارمین جشنواره ملی فردخت، نخستین دوره دانش افزایی طراحی پوشش ایرانی اسلامی را در کشور به صورت مجازی و حضوری با ارائه مدرک دانشگاه الزهرا به شرکت کنندگان برگزارشد.
به گفته وی تفاوت دیگر جشنواره ملی فردخت، با دیگر جشنواره این است که طی دو یا سه ماه آموزشهای توانمند سازی مجازی و حضوری در چهار دوره برگزار شد و در مجموع ۶۵۰ نفر شرکت کننده از سراسر کشور شرکت کردند.
وی ادامه داد: فعالیتهای پنجمین دوره جشنواره ملی فرهنگی هنری و پژوهشی فردخت از تیرماه امسال باهمت و همکاری سازمان بسیج از استانداریها در بخش توانمند سازی در استانهای بوشهر، اراک، تهران، هرمزگان، همدان، البرز، سمنان، خراسان شمالی، لرستان، گیلان، همدان، آذربایجان غربی، سمنان، کردستان، خراسان جنوبی، اردبیل، مازندران، ایلام، قزوین، زنجان، یزد، لرستان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و قم آغاز شده است.
تقاعدیان به دستاوردهای جشنواره ملی فردخت اشاره کرد واز گفتمان سازی پوشش ایرانی اسلامی به عنوان یکی از دستاوردهای این جشنواره نام برد و گفت: جشنواره ملی فردخت از ظرفیت موجود بلااستفاده مجموعههای آموزشی در آموزش و پرورش و از زیر ساخت و ظرفیتهای اساتید کارگاههای خیاطی و دانشجویان و دانش آموختگان این رشتهها استفاده شده است.
وی گفت: جشواره ملی فردخت توانسته هم افزایی خوبی را در استانهای سراسر کشور ایجاد کند و و با استفاده از ظرفیتهای موجود و ظرفیتهایی که ایجاد شده جریان سازی فرهنگی اجتماعی را در خصوص شایستگیهای اجتماعی در بخش پوشش بانوان به منصه ظهور برساند./۱۳۰۷/