۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۲
کد خبر: ۷۷۰۸۹۴
حجت الاسلام و المسلمین محمودی:

طلبه ای که با سواد باشد، مورد تکریم مردم قرار می گیرد

طلبه ای که با سواد باشد، مورد تکریم مردم قرار می گیرد
مدیر حوزه فارس گفت: این که تصور شود طلبه با سواد و طلبه کم سواد با هم یکسان هستند تصور غلطی است چراکه روحانی با سواد در نزد مردم مورد تکریم بیشتری قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام والمسلمین محمودی در جمع طلاب مدرسه علمیه خاتم الانبیا(ص) شیراز گفت: علم مخلوق خداوند است و زمینه ای فراهم شده است تا ما در حوزه علمیه مشرف شویم و این علم را کسب و زمینه رشد خود را فراهم کنیم.

مدیر حوزه علمیه فارس با اشاره به روایت «مَنْ تَعَلَّمَ اَلْعِلْمَ وَ عَمِلَ بِهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ دُعِيَ فِي مَلَكُوتِ اَلسَّمَاوَاتِ عَظِيماً» گفت: وقتی معصوم(ع) می فرماید علم آموختن و علم یاد دادن برای خدا را بزرگ عنوان می کند پس حقیقتا علم آموزی یک عظمتی دارد و باید با درک این بزرگی در حوزه درس بخوانید.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی خاطرنشان کرد: در مسیر طلبگی خوب درس خواندن را پیشه کنید، برای زمان خود برنامه ریزی داشته باشید و از حاشیه ها اجتناب کنید.

وی افزود: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند تحصیل، تهذیب و تربیت بدنی را سرلوحه قرار دهید و به ورزش به عنوان یک ضرورت نگاه کنید. 

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: تهذیب برای طلبه یعنی نماز اول خود را بخواند و مراقب چشم و گوش و قدم هایی که بر می دارد باشد با اخلاق حسنه و روحیه تعاون با افراد دیگر رفتار کند.

وی تاکید کرد: طلاب باید افتخار کنند که در حوزه امام زمان(عج) قرار دارند و باید در این مسیر یار راستین و واقعی برای حضرت باشند و از شهدای والا مقام الگو برداری کنند.

عضو شورای عالی حوزه فارس گفت: طلاب حوزه علمیه را مثل خانه خود بدانند و اگر انتقادی دارند حتما وارد کنند چراکه همین انتقادات نشانه این است که طلاب نسبت به حوزه دغدغه مند هستند و به دنبال اصلاح امور هستند.

وی بیان کرد: مدیران و معاونان در مدارس علمیه باید مطالبات طلاب را قدر بدانند چراکه طلبه باید حس کند حضورش در اینجا موثر است و نه اینکه تصور کند مهمان است و چند مدت دیگر خواهد رفت.

مدیر حوزه فارس اظهار کرد: طلاب به برنامه های متعارف در حوزه اکتفا نکنند هرچند ما وظیفه داریم به حوزه خدمت کنیم امام طلاب هم باید در مسائلی که کاستی وجود دارد احساس مسئولیت کنند و به رسالت خود عمل کنند و پیشگام باشند.

وی یادآور شد: بزرگان ما بخشی از موفقیت هایشان را مرهون تلاش های فردی خود هستند و همین است که طلاب برای خودسازی و ارتقای معنوی خود تلاش کنند و فقط منتظر برنامه های حوزه نباشند.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی گفت: این که تصور شود طلبه با سواد و طلبه کم سواد با هم یکسان هستند تصور غلطی است چراکه روحانی با سواد در نزد مردم مورد تکریم بیشتری قرار دارد و قدر او را می فهمند.

ارسال نظرات