۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷
کد خبر: ۷۷۱۰۱۵

گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان
حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل در سفر به استان گیلان با روحانیون، فضلا و مدیران سازمان ها، نهاد‌ها و ادارات این استان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل در سفر به استان گیلان با روحانیون، فضلا و مدیران سازمان ها، نهادها و ادارات این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در این دیدار به بیان برخی فعالیت های  حوزه‌های علمیه خواهران پرداخت و در جریان وضعیت فرهنگی استان گیلان قرار گرفت.

در این نشست هر یک از مدیران نهادها و ادارات استان گیلان ضمن بیان برخی پیشنهادات، دغدغه های دینی و فرهنگی خود را مطرح و خواستار حضور اثربخش و فعالانه خواهران طلبه در برنامه های فرهنگی و اجتماعی استان به ویژه عرصه حجاب و عفاف شدند.

 گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل در دیدار با کادر مدیریت حوزه علمیه خواهران استان گیلان پیشاپیش ضمن تبریک و تهنیت میلاد حضرت فاطمه‌الزهرا(س)، با تمسک به خصائل ایشان بیان کرد: حضرت صدیقه‌کبری(س) در زمانه‌ای که معصومین در کنار ما حضور ندارند، اینطور به ما بشارت دادند؛ لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنا بِوِلایَتِکِ، که به سبب تأسی از ولایت و عصمت ایشان و اهل‌بیت(ع) به طهارت خواهیم رسید.

وی ادامه داد: همانطور که در زندگی روزمره از آلودگی‌های ظاهری، نجاسات و خباثات دوری می‌کنیم، نباید اجازه دهیم که تلاطم زندگی ما را دچار آلودگی‌های روحی بکند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: خداوند متعال در قرآن کریم آیه ۳۳ سوره احزاب اهل‌بیت عصمت و طهارت را از این آلودگی‌ها حفظ کرده و می‌فرماید: إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَیُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا، که می‌توان با تمسک به ولایت اهل‌بیت(ع)، خود را نیز از تمام آلودگی‌های روحی پاک و طاهر کرد.

وی در پایان مطرح کرد: امیدوارم حوزه‌های علمیه خواهران استان گیلان با رغبت هرچه تمام‌تر در راه اهل‌بیت(ع) به ولایت‌مداری و عالم‌پروری به کسب توفیق بپردازند.

گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در ادامه سفر با  کادر مدرسه علمیه خواهران زینبیه رشت دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در این دیدار از نزدیک در جریان فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی این مدرسه علمیه قرار گرفت و با دغدغه ها و مشکلات موجود آشنا شد.

 گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل در ادامه این سفر با حضور در برنامه زنده گفتگوی ویژه خبری شبکه باران استان گیلان به معرفی فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی حوزه های علمیه خواهران در ۲۸ استان کشور پرداخت.

 گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در دیدار با روحانیون و فضلای سازمان‌ها، نهادها و ادارات استان گیلان، بیان کرد: امروزه با گذشت سال‌ها از انقلاب اسلامی و پافشاری بر شعائر دینی، صدای معکوسی به گوش می‌رسد، از آخرین نظرسنجی که از جامعه آماری دانشجویان کشور با وجود تقید مذهبی و دینی گرفته شد، حدود ۵۰ درصد از دانشجویان به شعار جدایی دین و سیاست نظر پافشاری کردند، در حالی که امام راحل با جدیت به مقابله با شعار جدایی دین و سیاست پرداخت.

وی ادامه داد: از آنجایی که حوزه‌های علمیه به تعبیر مقام معظم رهبری مادر نظام است و از ابتدای مشروطه تا به امروز، مشق‌های خوبی را در عرصه سیاست نگارش کرده، نباید اجازه تحقق چنین شعائری در جامعه را بدهد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: مسائل فرهنگی مانند حجاب، عفاف و در جامعه مجال بیشتری را می‌طلبد که باید نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای را مدنظر داشت.

وی مطرح کرد: حوزه‌های علمیه خواهران باید بداند کجای این مهندسی اجتماعی قرار گرفته است، مباحث کلان کشور مانند فرزندآوری، افزایش جمعیت، حجاب و نیاز به برنامه‌ریزی و هم‌افزایی دارد که با سامان‌دهی عرصه تبلیغ قابل تحقق است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل گفت: یکی دیگر از امتیازات تبلیغ، جلوگیری از فعالیت به اصطلاح خانم جلسه‌هایی است که صالح نیستند و صلاحیت تام و کامل را ندارند.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که استان‌های شمالی کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کند، ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی است که به‌واسطه عده‌ای مسافر رخ می‌دهد و که امیدواریم در آینده به راه‌ حل‌های مناسبی در این راستا برسیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: امروزه با توجه به آنکه حوزه‌های علمیه در معرض حکمرانی و حاکمیت قرار گرفته است باید نسبت به مسائل فرهنگی، مسجد و آموزش پرورش اهتمام داشته و به‌تعبیری حرف برای گفتن داشته باشد.

وی اظهار کرد: ما بعد از فروپاشی شوروی، ایدوئولوژی کمونیستی و سوسیالسیتی را به عدم کارکرد مناسب برای حکمرانی، متهم کردیم و امروز نباید با از دست دادن فرصت‌ها این تهدید و اتهام را با خودمان مواجه کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل عنوان کرد: شرط تداوم و بقای حوزه‌های علمیه و ارزش‌های انقلابی بر هم‌افزایی و برنامه‌ریزی استوار است که امیدواریم با همکاری حوزه‌های علمیه استان گیلان شاهد تحقق این موضوع باشیم.

 گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در ادامه سفر در نشست هم‌اندیشی هیئات‌امنای حوزه‌های علمیه خواهران استان گیلان، بیان کرد: خداوند در آیه ۲۳ سوره شوری نسبت به مودت و محبت حضرت صدیقه‌کبری(س) تاکید کرده و آن را هم‌تراز با اتمام و اکمال رسالت پیامبر گرامی اسلام را معرفی نموده است.

 گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

وی ادامه داد: کمک کردن به حوزه‌های علمیه خواهران نیز در همین راستا قرار دارد، یعنی هویت بخشی به طلاب و خواهری که قرار است در زندگی خود به حضرت زهرا(س)، اقتدا نمایند.

مدیر حوزه‌های علمیه اظهار کرد: حوزه‌های علمیه خواهران با ۴۲۷ مدرسه علمیه در سطوح ۲، ۳ و ۴ به نقش‌آفرینی علمی مشغول‌اند که در برنامه ۵ ساله، تمام هم‌وغم ما رسیدن به افق چشم‌انداز ۱۴۱۴، یعنی نقش‌آفرینی بانوان در تمام عرصه‌ها است.

وی افزود: هر استانی در رسیدن حوزه‌های علمیه خواهران به افق چشم‌انداز نقش قابل توجه‌ای دارد و هیئات‌امنای حوزه‌های علمیه خواهران با توجه به نقش کلیدی که به‌عنوان هدایتگری مدارس بر عهده دارند، از جایگاه مهم وافری برخوردار هستند.

 گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

 مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در ادامه سفر در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان، بیان کرد: حوزه‌های علمیه خواهران یکی از مجموعه‌ نهادهایی است که توانست با اثر گذاری موثر در جامعه به امنیت پایدار کمک شایانی کند، نقش بسزای طلاب خواهر از زمان اغتشاشات سال ۹۸ گرفته تا شرکت در طرح امین که به شهادت وزرای وقت، حدود ۸۳درصد از آن را طلاب خواهر تشکیل می‌دهند، غیرقابل انکار است.

وی ادامه داد: گام برداری در راه کاهش آسیب‌های اجتماعی، ترک اعتیاد، حضور در زندان‌های بانوان برای معرفت‌افزایی بانوان فریب خورده دوران اغتشاشات و بخشی دیگر از برنامه‌های طلاب خواهر است که همچنان در صدد پویای آن هستند.

مدیرحوزه‌های علمیه خواهران افزود: امروزه حوزه‌های علمیه خواهران نسبت به دوران ۵۰ سال قبلی که حوزه‌های علمیه خواهران نقش و جایگاه خاصی را در جامعه و اجتماع ایفا نمی‌کرد، متفاوت است.

وی مطرح کرد: کمک به حوزه‌های علمیه خواهران منجر به حفظ امنیت پایدار و ارتقاء معنویت در جامعه خواهد شد، بنابراین باید نسبت به این مسئله اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

  گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

مدیر حوزه های علمیه خواهران در سفر به استان گیلان با  مدیران و معاونان مدارس علمیه خواهران این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل  در این دیدار در جریان دغدغه ها، پیشنهادات و انتقادات مدیران و معاونان مدارس علمیه قرار گرفت و اظهار امیدواری کرد که با هم افزایی و برنامه ریزی مشکلات موجود اموزشیف پژوهشی، فرهنگی و پشتیبانی قابل حل خواهد بود.

 گزارشی از سفر مدیر حوزه های علمیه خواهران به گیلان

مدیر حوزه های علمیه خواهران در سفر به استان گیلان با اساتید و  طلاب منتخب مدارس علمیه خواهران این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل  در این دیدار با تاکید بر اینکه اساتید و طلاب حوزه های علمیه خواهران باید الگوی علمی و فرهنگی برای جامعه باشند، اظهار داشت: این امر با برنامه ریزی و کسب توانمندی های دانشی و تبلیغی قابل دستیابی است و می تواند اثرگذاری مثبتی در سطح اجتماع داشته باشد.

 مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در این نشست همچنین شنوای صحبت ها، پیشنهادات و انتقادات اساتید و طلاب منتخب مدارس علمیه بود و به برخی سؤالات و درخواست ها نیز پاسخ داد.

 

ارسال نظرات